balkona kacan toplari patlatan teyze 

kapat
  1. bu teyze bu işi bir eğlence aracı olarak görür topu patlatır ve yaptığı bir marifetmiş gibi patlattığı topu aşağıya atar aşağıya atılan top mahallenin 2 salağı tarafından bölünerek kafaya takılır.
    bizim mahallede vardı böle bi tip kapısını 13 aylik kalesi yaptığımız için su dökerdi yukardan ama döktüğü su sapsarıydı rahmetli teyzenin adı limonatacı teyze kalmıştı.
    #4094551 (qltablasi, 16.10.2008 02:16 ~ 02:17)
  2. (bkz: topunuzu keserim lan)
    #4094555 (senisevmiyorumaskim, 16.10.2008 02:17)
  3. balkona kaçan topları patlatan amcanın karısıdır. kocası işte olduğu zamanlar görevi devralır, vardiyalı çalışır.
    #4094557 (hah buldum sonunda bir isim, 16.10.2008 02:18)
  4. "kesiyim mi ulan topunuzu haa kesiyim mii" diyen amca nın eşidir muhtemelen..
    #4094559 (zeytuni, 16.10.2008 02:18)
  5. eşcinsellere saygısı olmayan insan da olabilir. *
    (bkz: bombacı mülayim)

(bkz: bombacı hayriye)
    #4094661 (rapidoya kafa atan ogrenci, 16.10.2008 03:22)
  6. hayatımızın psikopatizm ikonudur.
    #4095190 (saytek, 16.10.2008 11:44)
  7. (bkz: menopoz teyze)
    #4095198 (boreas, 16.10.2008 11:46)
  8. 'keseyim mi ulan topunuzu' diyen amca ölmüştür, bu teyzeyide mahalle sakinleri atamıştır bu göreve.
    #4095204 (satanist kesen psikopat kedi, 16.10.2008 11:48)
  9. yaşamaktan bıkmış, sebi sübyandan illalah etmiş, hayattan erken emekli olmuş teyzedir. tek istediği biraz sessiz bir ortamdır. bunu bozan her kimse onu kendine düşman beller teyze.
    #4095221 (talihsiz sokak kedisi, 16.10.2008 11:53)
  10. kocasının top satan dükkanı olması muhtemel teyzedir.

ne psikopatlığı kalmış ne huzur araması. kardeşim devir istihdam devri pazarı genişletme devri uyanın artık. *
    #4095227 (ehliistirahat, 16.10.2008 11:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balkona kacan toplari patlatan teyze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balkona kacan toplari patlatan teyze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkona kacan toplari patlatan teyze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balkona kacan toplari patlatan teyze. Copyright of the articles are belong to their authors.

» periost » we have to go back » malzeme bilgisi » hukugu » imkb 100 endeksi » murphy noktasi » cok anlamli laflar » koltuk altinda cikan sivilce » sun sagari saki bana mestane disunler » terbiyesiz atasozleri » plautus urgan » ankara karsiyaka mezarligi » civciv cikacak kus cikacak » adiyos » www,89.com » sifali bitkiler ve otlar » yusuf islam in uu beybi beybi diye sarki soylem » henri de toulouse lautrec » www,89.com » is ve isci bulma kurumu » hakan sukur un trt ye yorumcu olmasi » amprikukulu » toplumsal bilinc » czessiaw jakolcewicz » yildirim turker » anne baba arasinda kalmak » siniftaki yaran olaylar » baska bir otogarda istanbul yazisi gormek » hayat felsefesi yapilacak sarki sozleri » shams ensemble » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » abdulhamid denizaltisi » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » 1 nolu entry » fake fake diye nicesine atladim » turk bayragi » evin ortasinda bacagi kaldirip osuran ev arkadasi » kadifeden kesesi » mhp nin alevi acilimi » hayat yalanlara inanmayi bilme sanatidir » yi san