balkona bayrak asmak 

kapat
  1. özellikle * bayram günleri yapılan eylem... takımı şampiyon olan taraftar da yapar... coşku belirtisidir...

özellikle şu günlerde alsancak'ta görülmesi gerekir... sahildeki evlerin neredeyse tamamında birer bayrak asılıdır... izlemesi pek keyiflidir o kırmızılığı... 13 mayis 2007 izmir gundogdu cumhuriyet mitingi'ne hazırlıktır...
    #1625777 (dolayli zarf tumleci, 09.05.2007 20:39)
  2. bayrağı yıkadıktan sonra yapılacak eylemdir.
    #1625832 (bresson, 09.05.2007 21:05)
  3. ilk söz: sonuna kadar okumayacak olan hiç başlamasın pls.

özellikle "şu" günlerde asılanlar birazcık mantıklı düşünüldüğünde aslında ülkenin nereye gittiği sorusunu akıllara getirmelidir. peki nedir asılan bu bayrakların sebebi?? tehlikenin farkında olanların tehlikenin farkında olduklarını çevrelerine göstermek midir?? fakat neden türk bayrağıyla??

çağlayan, tandoğan mitinglerinde gördüm bu bayraklardan, mahallemin apartmanlarında da yadsınamayacak kadar var. bu protestoları gereksiz ve anlamsız bulan biri olarak haliyle bayrak gördüğüm yerlerden pek hazzetmiyorum. bi dakika, o ne lan?? o bayrak ki kırmızısını şehitlerimizin kanından, ayını yıldızını göklerden alan hepimizin bayrağı değil mi?? kendi bayrağımı asan insanlarla gurur duyacağıma neden sinir oluyorum?? yoksa bazılarının isteği türk bayrağını ülkenin belli kısmının tekeline alıp ülkeyi sağcı-solcu, alevi-sunni, türk-kürt gibi bir de laik-yobaz ayrımı yapmak olmasın??

çok soru işaretli bir entry oldu farkındayım. siz de tehlikenin(!) farkında olup bayrağımızı ayrımcılığın simgesi haline getirmeye devam edin.
    #1625834 (arjen robben, 09.05.2007 21:05 ~ 21:16)
  4. bayram olduğu vakit yapılan güzel bir örnektir. milletçe amaçların aynı olduğunun göstergesir.ancak birilerimnin bunu farklı amaçlarla lanse etmesinin hoş olmadığı durumdur.
    o bayrak kolay kazanılmadı, unutulmaması gereken nokta budur.
    #1625852 (emsalsiz, 09.05.2007 21:11)
  5. siyasî görüşlere hepimizin bayrağı olan türk bayrağının alet edilmesi nedeniyle şu günlerde tasvip etmediğim eylem. en yakın 19 mayıs'ta tasvip edeceğim.
    #1625858 (grand ekinoks, 09.05.2007 21:13)
  6. taraftarı olunan takımın kazandığı şampiyonluğun ardından, başarıyı kutlamak amacıyla yapılandır.
    #2866506 (abberline, 20.01.2008 03:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balkona bayrak asmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balkona bayrak asmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkona bayrak asmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balkona bayrak asmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » bir sey yapmali » erdal guney » ilgi cekmeyen baslik acmak » sozluk icin cekirdek duasi » prison break » domalgin » kizlarin sevismeden once tuvalete girmesi » yemeden icmeden entry girmek » erdogan arica ekolu » ayarimi hisset » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » anne ben dun gece escinsel oldum » dudak tiryakisi » vize haftasindaki ogrenci psikolojisi » baban zeki biriydi evlat » muhammed adama sarr » sag tac cizgisine paralel giden futbolcu » her sey zittiyla kaimdir » zekai sen » in the night garden » corumspor