balkanlarin en hizli entry giren yazari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. surekli entry giren yazari hor gormek
  2. arkadasiyla entry giren sozluk yazari
  3. seks karsiligi entry giren sozluk yazari
  4. bir gun tusuna basip hizli hizli entry girmek
  5. en hizli baslik giren yazar
  6. sozluge hizli giren yazar
  7. sozluge cibildak giren sozluk yazari
  8. kendine entry giren yazara entry girmeyi bir borc bilmek
  9. tematik entry giren yazarin basligina entry girmek
  10. balkanlarin ve ortadogunun en buyuk

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ingiltere kralicesinin bursa ya gelmesi » pazarcik in tarihi eserleri » sanirim osurdum » fisildayislar » akdamar kilisesi » billur » sehrekustu » kolestrol » camide kralice protokolu » kuzey isiklari » alanis morissette » nizam i alem » surpriz » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » engelliler guzellik yarismasi » plastik bardak » peta » aga dizileri » sattim kanalturk u sizi de saticam » the offspring » alexandre dumas » metal archives » ana avrat sovmek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » cin in guneybatisindaki sichuan eyaletinde deprem » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » ekran klavyesi » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi » seri eksi oy veren toparlak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa