balkabagi 

kapat

1. aklı beş karış havada kişileri betimleyen sıfat.
    (bkz: espri yapti balkabagi)
    sebze olanı için;
    (bkz: bal kabağı)
    #787308 (asiti kaçmış kola, 29.10.2006 14:26)
  2. http://web.cs.hacettepe.e...mic/SelcukErdem/12haz.jpg

ayrıca (bkz: green goblin) (bkz: hobgoblin) (bkz: jack o'lantern)
    (bkz: headless horseman) (bkz: halloween) (bkz: cinderella) (bkz: pumpkin)
    #2440400 (ELeCTrO, 07.10.2007 19:35 ~ 19:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balkabagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balkabagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkabagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balkabagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkek adam renkli takim tutmaz » irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » massive dynamics » yazar nicklerinin zit versiyonlari » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak » kendinden utanmak » mutlu bir sekilde surunmek » moderasyonun kacak guresmesi » futbol topuyla tanismak » evobus » chauncey billups » aci biber » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozlugun her yerinden cadi fiskirmasi » ask » cinli basliklara entry girmeye korkan yazar » anne ben dun gece escinsel oldum » ozlu sozler » istikraz » alien trilogy » sari okul servisi » phaedrus » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci