balikli rum hastanesi 

kapat
  1. bünyesinde bulunan alkol madde bağımlılığı servisinde tedavi görmüş ünlü hastaların,medyada balıklı rumda tedavi gördüklerini anlatmalarıyla birlikte reklamı yapılan ve içinde barındırdığı önemli doktorlar sayesinde iyi hizmet veren zeytinburnu'ndaki hastane. ayrıca bahçesinde atatürk'e hiç benzemeyen bir atatürk büstü barındırır.
    #1219758 (nella, 27.01.2007 22:06)
  2. (bkz: mansur beyazyürek)
    #2336530 (anlayan el sallasin, 18.09.2007 15:26)
  3. bağımlılık bölümünün artık tamamen ticarethaneye döndüğü hastane. hastalar müşteri olarak görülmektedir.
    #2336540 (hanimaga, 18.09.2007 15:28)
  4. yemekleri çok güzel olan hastane.
    #2653031 (Burungen, 02.12.2007 03:21)
  5. cildiye bölümü çok başarılı olan ve hayatımda bir daha asla girmiyeceğim emar cihazınının sahibi hastane.
    dipte not: artık skk'lı hastalara da bakmaktadır.
    #2653036 (spor tutkunu disi, 02.12.2007 03:24)
  6. alkol bağımlıların gitmesine rağmen, adı ile doğrudan alkolü çağrıştıran hastane.
    #2653037 (misisipikedisi, 02.12.2007 03:25)
  7. cildiye bolumunde serkis baris isimli bir doktor vardir. kolsuz agop ' un universiteden de arkadasiymis ayni zamanda ve gecen kis ayagimda cikan 2 adet sigil bana hayatimi zehir ettiginden solugu bu serkis beyin yaninda almistim. bir ilac yapti verdi, asit bazinda. sur bunu sabah aksam dedi, iyileseceksin. tamam dedim, 3 gunde dustu o sigil o ilacla. hala gozum gibi saklarim o ilacin recetesini.
    #2653050 (calemityceyn, 02.12.2007 03:33)
  8. arazisinin tam ortasından geçen yolla ikiye bölünmüş hastane, yolun karşı tarafı bir özel okul tarafından kiralanmıştır.
    (bkz: avrupa koleji)
    #2876016 (hayaser, 21.01.2008 22:31)
  9. çoğu doktoru yabancı uyrukludur. içi bayağı bi kilise tadındadır.
    #2876024 (kasgarli tost, 21.01.2008 22:33)
  10. bahçesinde balık ızgara yapılası, iyi hizmet veren hastane.
    #3252981 (chilavert, 10.04.2008 11:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balikli rum hastanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balikli rum hastanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balikli rum hastanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balikli rum hastanesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » gosterdigi guzel kiza bakinca kizan sevgili » elestiri » jagatai » hillary clinton » akzen » kocasinan lisesi » gadjo » yazarlar insan olsa acilacak basliklar » muhammed adama sarr » shabani nonda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » erkegini elinde tutmak icin seks yapan kadin » turkcell super lig » besinci nesil celebrityler » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » ermeni tehciri » ozman » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » zeyna » galatasaray taraftari » dj murat uncuoglu