balikli camii 

kapat
  1. * * *
    şanlıurfa'da bulunan balikli golün yanındaki camidir. balikli gole entegre bir şekilde külliye olarak inşaa edilmiştir. yanında bir medrese, şifahane ve bir sürü türbe bulunmaktadır. burdaki rivayete göre fransız işgali döneminde halk fransız askerleri ile savaşırken bu türbeler ve çevresindeki mezarlıklardan çıkan beyaz sarıklı kısa boylu kişiler fransızlara karşı üstün bir mücadele göstermiş ve savaş sonrasında da kaybolmuşlardır.
    #3703254 (dusunenadam, 22.07.2008 17:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balikli camii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balikli camii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balikli camii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balikli camii. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » sweetness » gregory house » domalgin » in the night garden » guzeldiniz » nipla » sakso cekmek » yaran facebook gruplari » her guzel kiza yavsayan erkekler » hemn izmirli hem de zenci olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozlemin somutlasmasi » aylin abuk duygulu » madagascar 2 » ay yildiz » georgette » november rain » milton clark avery » turk bayragi » cumhurbaskani ile cumhurbaskanim arasindaki fark » bastankara