baliklar 

kapat

1. bir mor ve otesi sarkısı.
    #382513 (ne diyosun anlamadım, 28.06.2006 22:10)
  2. 90lık zıpkınımın ucunda can verip, rakı masamıza meze olan yüzergiller.
    #382526 (roy mustang, 28.06.2006 22:14)
  3. burak guven'in vokal performansının zirvede olduğu şarkı.
    #382564 (karanlikta, 28.06.2006 22:23)
  4. "çocuktun kırılgandın, artık korku yok nemli gözlerinde, yüzlerce binlercesi var. omuzuna oturmuş ordan sana bakar..." şeklinde başlayan mor ve otesi'nin telef olmadan önceki en güzel şarkılarından biri olma sıfatını taşıyan şarkısı.
    #624392 (kermitiye, 11.09.2006 03:25)
  5. sozlerini de yazayim tam olsun

"çocuktun, kırılgandın
    artık korku yok nemli gözlerinde
    yüzlerce, binlercesi var
    omuzuna oturmuş, oradan sana bakar
    çektin gittin baharın peşine
    güzelim renkler yüzünde
    artık dönüp bakmazsın güneşin solduğu evlere
    çıplak dursam tanrıya sorsam
    niye ölür insan bile bile
    ardımda yıllar sinsice kalbime sorar
    niye bu suçluluk niye
    yolculuğun sonunda
    bembeyaz sevgini ört uykuma
    dün sabah seni gördüm
    aklın takılmış yine balıklara
    tertemiz, işsiz kalbin
    arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda"

tek kelimeyle müthiş. birçok duyguyu aynı anda yaşatabilen nadir eserlerden..
    #1019891 (PurpLeDreaMz, 19.12.2006 07:49 ~ 07:50)
  6. mor ve otesi'nin ayağa düşmeden önceki enfes şarkılarından yalnızca birisi. birak zaman aksin bu albümle daha güzeldi, bir de tobb etü konserinde çaldılar ya herkes böyle susuverdi sadece eski mvö'yü bilenlerin ağzından döküldü "bembeyaz sevgini ört uykuma" dizesi... enfestir enfes...
    #1681592 (beholderr, 24.05.2007 17:45)
  7. beni huzne bogan sarkilardan birisi.
    #1923468 (fabala, 13.07.2007 01:59)
  8. film müziği tadındaki mor ve ötesi şarkısı.
    #2524404 (hendrix, 27.10.2007 17:04)
  9. asla eskimeyen şarkı.
    #2574962 (yaprak, 10.11.2007 00:27)
  10. h2000 versiyonu mor ve ötesinin resmi sitesinden indirilebilen enfes bir burak güven şarkısı.
    #2984298 (mor ve berisi, 10.02.2008 21:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baliklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mor ve otesi » uyumaya yardim eden sarkilar » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » her sey zittiyla kaimdir » isimlendirilemeyen bir aksaklik » hillary clinton » fly me to the moon » melekler » aglar gece » mey icki sana soyluyorum » sol frameye musallat olan cin » zerre » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kocasinan lisesi » basliklar ile atismak » nedenini bilmeden uzulmek » georgette » cinci yazarlar » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » gozlerini kapatarak sevismek » kadifeden kesesi » esrar perdesi » spor salonuna giden kadinlar