balikesirspor 

kapat
  1. bu sezon 3.lig 3. grupta mücadele eden balıkesir şehrinin futbol takımı. 1966 yılında kurulmuştur. renkleri kırmızı - beyaz'dır. "onkolikler" adlı taraftar grubu vardır.

http://www.onkolikler.com
    #1294694 (chilavert, 12.02.2007 18:05)
  2. Lig Mücadeleleri

1. Lig: 1975-1976

2. Lig: 1966-1975, 1976-1986, 1992-1997

3. Lig: 1986-1992, 1997-2001

4. Kademe (3. Lig): 2006-

Amatör lig 2001-2006
    #1724510 (cNyT, 04.06.2007 15:48)
  3. emre asik'ın zamanında top kosturdugu takım. hatta yıldızı burada patladı.
    #2209204 (ozzy, 27.08.2007 15:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balikesirspor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balikesirspor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balikesirspor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balikesirspor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 17 ocak 2008 burdur genclikspor balikesirspor maci » bandirmaspor » texsaslar » irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » serkan ozdogan » sevisen erkek escinseldir » tavushavasi » hocaefendiye sovup ataturk elestirildiginde kizmak » yillik » silik hayta » handan kara » viva » jacques laurent agasse » seytanin gozyaslari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » amerikan resmi terorizmi » bana yalan soylediler » ibrahim tatlises » feeling paranoid » ayrilik ve olumun olmadigi bir dunya » get your usa green card » bruschetta » insanlardan nefret etmek » escinsellik hastaliktir » isimlendirilemeyen bir aksaklik