balikesir universitesi 

kapat
  1. balıkesir'de bulunan üniversite... *
    balıkesir merkezde nef* ve gsf bulunmaktadır. mmf, myo, fef ve btioyo* ise bigadiç yolu 17. km'de bulunmaktadır. *
    #195865 (hadiii, 25.04.2006 00:12 ~ 00:13)
  2. http://www.balikesir.edu.tr
    #195870 (hadiii, 25.04.2006 00:14)
  3. lisede okurken yatakhaneden kacip kacip kredili yurdunda patates ekmek,yemek yiyip mac izledigimiz universite.

(bkz: balikesir fen lisesi)
    #195874 (burningfingers, 25.04.2006 00:15)
  4. uludag universitesi yle benzer özellikler taşır, okulun şehir dışında olması*, minibüs kuyrukları* ve bitmeyen inşaatlar.

kampüsün girişinde ki tabelada inşaatın bitiş tarihi yazar. tabelayı görünce arkadaşa "oo bak bitiyormuş yakında, gözün aydın"* dediydim. cevap olarak da o tabeladaki tarihin her yılbaşı ertesi bir yıl kaydırıldığını söylemişti.*
    #195885 (don kişot, 25.04.2006 00:21)
  5. liseden tek farkı üniforma zorunluluğunun olmaması olan güzide üniversite.
    #207842 (gregor incegor, 03.05.2006 02:26)
  6. yakın gelecekte tıp fakultesının acılacagı ve de onemının daha da artacagı sonucunda da balıkesır'ın de bır unıversıte hastanesine sahıp olacagı memleketimin üniversitesi.
    #591557 (jakuzi, 30.08.2006 16:55)
  7. 17 km lik kampüs yolu insana çile gibi gelen, zamanla okuldan soğutan, kışın dağdan inen ayıyı jandarmaların kovaladığı, milattan kalma kampüs otobüsleri olan, para karşılığında bazı proje derslerini geçebildiğiniz(şahsen denenmiştir), gelişmeye çalışan ama bu süreçte öğrencileri perişan eden üniversite.Bide tıp fakültesi açmayı düşünüyolarki insana çok güzel bi atasözünü* anımsatır
    #825338 (tabuttamenemenyapanimam, 07.11.2006 03:06)
  8. türkiyedeki vasat ve gelecek vaad etmeyen üniversitelerden biridir.
    #1225944 (diyonsos, 29.01.2007 01:43)
  9. yakasini bir kaptiranin bir daha zor kurtardigi ömür törpüsü kelek universite.
    #1225953 (mulayim, 29.01.2007 01:44)
  10. gelecek vaad eden bir üniversite...
    (bkz: geliniz görünüz)*
    #1553802 (barbilota, 22.04.2007 13:31)
  11. öğrenci i$leri mensuplarına kafa göz dalmak istediğim üniversite. staj ba$vurusunda sorun çıkmı$, halletmeye gittim, $öle bi diyalog geli$ti:

-dediklerinizi yaptım, ba$ka bi i$im kaldı mı sizle?
    +daha 2 sene burdasın elbet i$in dü$er...
    #1856149 (hadiii, 03.07.2007 02:32)
  12. bu sene anadolu üniversitesi nin amatör tiyatro günleri nde izleme şansını yakaladığım harika bi oyun çıkaran (sevgili doktor), çok sağlam bir tiyatro grubuna sahip üniversite.
    #1881237 (freedRiver, 08.07.2007 06:10)
  13. mezun olurken bile * 50 ytl mezuniyet belgesine verdiğim soyguncu üniversite.
    #2006530 (dis kapinin mandali, 25.07.2007 13:25)
  14. 1992'de kurulmasına rağmen yeni yeni yapılanmaya girmiş * çağış kampusunde rektörlük, fef, mmf, myo ve btioyo 'dan başka bir de kullanılamayan kapalı spor salonu (bkz: adı üstünde) ve bir adet göl bulunan, her yeri inşaat halinde, tıp fakültesi öğrencilerini uludag universitesi'nde okutan *, geçtiğimiz günlerde kredi yurtlar kurumunun kampuse yeni bir yurt yaptıracağını açıkladığı *, otobüslerin kampuse, tekeri patlayıp yolda kalmazsa * 50dkda gelebildiği, tek gurur kaynağı necatibey egitim fakultesi olan üniversite. balıkesirin her ilçesinde mevcut birer meslek yüksek okulu vardır, bandırmadaki iibf ise eskiden balıkesir lisesi bir zamanlar fen-edebiyat fakültesinin bir kısmı şimdilerde ise güzel sanatlar fakültesi olarak kullanılan binadan sonra görülmeye değer tek yapıdır. diğer fakültedeki öğrencilerle arkadaş grubunuzdan değilse tanışma imkanınız pek yoktur zira tanışacak, biraraya gelinecek bir mekan söz konusu değildir. kütüphane dedikleri izbe rektörlük binasının bodrumundan ibaret olduğundan ders aralarında gitmeniz için (fef'ten) gidiş-dönüş 30dk ayırmanız gerekecektir ki ders aralarınız bu kadar uzun değildir. fen-edebiyat fakültesine ilk girişte dersliğinizi bulduysanız şanslısınız keza örneğin 3.kattaki dersliğe ulaşmak için 4 kat çıkıp yarım kat inmeniz gerekmektedir *. derslikler bu kadar küçük ve bir araya sıkıştırılmışken hocaların odalarının bulunduğu yerde gereksiz bir boşluk mevcuttur. doğudan gelen bir öğrenciyseniz pek zorluk çekmezsiniz, memleketinizi aratmayacak bir görünüşe sahip olabilir bu üniversite. fakat büyük şehirlerden gelenlerin çoğu kısa zamanda bunalıma girer, öfkelenir, dağıtır, sonunda tevekkül eder. peki bu kadar şikayetçi olup da nasıl burada durmaya devam edersiniz diye soranlar için: bu da balıkesir üniversitesinin en büyük özelliğidir efenim, sizi kendine zincirler, hapseder, kaçıp kurtulamazsınız ne kadar isteseniz de. bu kısa oriantasyon programından sonra eklemek isterim ki vasat yahut vasatın biraz üstünde bir insansanız * sevgili bulmakta gecikmeksiniz, bu üni.nin erkekleri pek cesur, kızları pek fedakardır *.
    #2638617 (perikizi, 28.11.2007 03:36 ~ 03:41)
  15. bünyesinde halen tıp fakültesi, eczacılık ve diş hekimliği fakültesi gibi önemli bölümleri bulunmayan birçok anadolu şehrindeki üniversitelerinden farkı olmayan üniversite.
    üniversiteye bağlı fakülteler;
    necatibey egitim fakultesi
    bandirma iktisadi ve idari bilimler fakultesi
    mühendislik mimarlık fakültesi
    fen edebiyat fakültesi
    güzel sanatlar fakültesi

yüksekokullar ise şu şekildedir;
    turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksekokulu
    bandırma sağlık yüksekokulu
    balıkesir sağlık yüksekokulu
    beden eğitimi ve spor yüksekokulu
    #2759447 (dis kapinin mandali, 28.12.2007 20:52)
  16. bahar şenliklerini kültür sanat programı olarak düzenleyen üniversite.kesin olmamakla birlikte dudyuğuma göre şenliklerin yarısı tiyatro, diğer yarısı da kuru gürültüymüş.
    #3347490 (atmh, 02.05.2008 14:56)
  17. bahar şenliklerinde yuksek sadakat'ı ağırlayacak olan üniversite.
    #3392753 (cakalyesun, 13.05.2008 18:18)
  18. hayatımdan silip atmak, birdaha hatırlamak istemediğim, tutucu, itici, tarlaların ortasında, çiftçi edasıyla öğrenci yetiştiren üniversite.

ayrıca bir yandan iyidir de. okulu miktir edip, eve kapanıp tüm gün kitap okursunuz. martin eden olursunuz. dandik yerel gazatelerde yazılarınız çıkmaya başlar, mutlu olursunuz. bir nevi otuzbir çekmek gibidir, asla tam doyuma ulaşamazsınız.
    #3732695 (sallamacay, 28.07.2008 11:31 ~ 11:45)
  19. uludağ üniversitesi ve dokuz eylül üniversitesi arasında kalmıs olan ve genelde buraları kazanamayan cevre il mensubu öğrencilerin yazdığı gelişmekte olan üniversitelerimizden birisidir. Balıkesir memleketim olmasına rağmen çokta övemiyeceğim yurdum üniversitelerindendir(bir üniversiteden ne aradığınıza bağlı).
    #3732847 (crow, 28.07.2008 12:10)

© 2008 - uludağ sözlük

balikesir universitesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. balikesir universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balikesir universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim dtp li birine verecek kizim yoktur » can dundar » dogus » gammazlama aparati » halki kendi kaderine birakan liberal politikalar » etyen mahcupyan » melas » sir isaac » rauf volkan ekinci » yukselis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games