balikesir fen lisesi 

kapat

1. balikesir de bulunan turkiye cumhuriyeti ziraat bankasi fen lisesi.Bizim zamanımızda nazi kampı tadındaydı,ömründen 3 değil 10 yıl çalmıştır.
    #195878 (burningfingers, 25.04.2006 00:17 ~ 19.12.2007 14:15)
  2. bursa yolunda bulunur... bi tarafında syal bi tarafında kredi yurtlar kurumu'nun yurdu vardır. merkez tarafından gelirken kocaman zbfl yazısıyla dikkatleri çeker...
    #195883 (hadiii, 25.04.2006 00:19)
  3. benim de hayatımın 3 senesinin geçtiği, oradan kalan dostlukların ve anıların mezuniyetten 5 yıl sonra bile hala hatırlanıp gülündüğü, yılda en az bir kez beyoğlunda dışarıdan gelenlerle birlikte toplandığımız güzide okulumuzdur. taki, timur, yunus, erhan, rıdvan gibi kaliteli hocalarının! sizlerden sevgisini 3 sene boyunca esirgemediği bir okul olarak hayatımızdaki yerini almıştır. yanında bulunan kredi ve yurtlar kurumuna kaçılıp etütdeki arkadaşlarınızın siparişlerini beklerken, aşağıda bilardo oynadığımız, geri dönüşlerde kalbinizin yusuf yusuf ritminde attığı, geceleri koğuşlarda timur a rağmen yapılan muhabbetleriyle, hiçbir zaman unutamayacağımız bir lise hayatını bizlere yaşatan kurumdur. ha sonra hepimiz güzide yerlere girdik mi girdik. yiğidi öldür hakkını ver.
    #939468 (ayseciginalpellayadoyduguan, 02.12.2006 16:40 ~ 16:42)
  4. halen okumakta olduğum fen lisesi.daha 1.sınıfında olmama rağmen "way anasını!fen lisesi dedikleri buymuş." dedirtebilen hocalara ve idarecilere sahiptir ayrıca.ilk dönem karnem de güzeldir. 4,88 ve 88,94 kime yetmez ki?ama not ortalaması 95 olan inekler de bulunduran bi okuldur ayrıca.
    #3019275 (crazymafya, 17.02.2008 18:37)
  5. biz 2005 mezunlarının ortalamasının 4.91 olduğu rivayeti göz önüne alınırsa( bana bakmayın ben sondan ikinci bitirdim) 4.88'in yetmeyeceği okuldur. ayrıca mimarı olan vatandaş çok farklı bir kompozisyon çalışmıştır. sanayi, tarla, çıraklık eğitim merkezi, sırrı yırcalı anadolu lisesi, kyk yurdu arasında kurulmuş bir fen lisesinin kompozisyon değerini picasso bile değerlendirmekten aciz kalır.
    #3659063 (semensima, 13.07.2008 17:02 ~ 17:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balikesir fen lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balikesir fen lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balikesir fen lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balikesir fen lisesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » icki icme sebebini sorana verilecek cevaplar » yemeden icmeden entry girmek » osmanli kavgasi » ismimuzundiyenickimkisaolsun » ataturk e bu adam demek » penis boyu ile ovunen erkek » kevin costner » jig ai » nukleerella » reductionism » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » automatik » boxer giyen bayanlar » kirez » veysel bozkurt » manana » harder faster » maraton » hillary clinton » avea » server shutdown in progress