balikci 

kapat
  1. balıkçı

balık tutan; sonra da tuttuklarını atan yahut satan ve yahut rakı eşliğinde yiyen kişidir.
    dünyanın en huzurlu, en derin kişisidir.
    (yasakani, 22.10.2006 13:04)
  2. Balık yemekleri satan restoranlara verilen genel adlandırma
    (timsah48, 16.11.2006 15:46)
  3. fotoğraflarda hafiften baymaya başlamış bir konu. ama hala iyi ve yaratıcı işler çıkaranlar da oluyor balıkçı temasında.
    (kelly, 16.11.2006 15:49)
  4. haluk levent'in çok güzel bir parçası.
    konser kaydı özellikle daha sağlam.

Şuraya denizi çiziyorsun ya,
    Suları mavileri boyuyorsun ya,
    Balıkları martıları koyuyorsun üstüne,
    Sabahın serinliğini çiziyorsun ya,
    Balıkları martıları koyuyorsun üstüne,
    Sabahın serinliğini çiziyorsun ya..

Balıkçıları çiz balıkçıları,
    Geceyi de çiz doğacak günü de..
    Yoksulluğu çiz çaresini de,
    Geleceği de çiz geleceği de..
    Yoksulluğu çiz çaresinde,
    Geleceği de çiz geleceği de..
    (Eqin, 22.04.2007 02:36 ~ 05.06.2007 02:16)
  5. balıkçılara içelim bu akşam,
    denizlerin en kadim dostlarına,
    hamsinin,barbunun,lüferin
    sofralarda krallıklarını
    ilan etmesinin müsebbibi balıkçılara.
    emektar,cefakar
    ve elleri çatlamış
    yüzleri buruşmuş
    cigaradan bıyıkları sararmış
    ama gülüşleri hiç solmamış
    balıkçılara içelim bu akşam

ben derim ulvi bir iştir balıkçılık
    insan kaynakları eklerinde
    bahsi hiç geçmese de.
    okulu olmasa da,
    derin bir sanattır..
    korkmam hiç bir balıkçıdan,
    zarar gelmez eminim...
    dostumun dostu, dostumdur...

balıkçılara içelim bu akşam...
    (nickless cage, 10.02.2008 15:07)
  6. (bkz: balık avcısı)
    (rs ne la, 01.04.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

balikci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kuyruk sokumu » hazreti muhammed peygamberdir » engin gunaydin » hayallerinizin bittigi yerde gerceklerimiz baslar » gecmis » bolsevik » parti » merakli melahat » f dergi » kor sans » aranesp » pismaniyeden biyik yapmak » siki siki baba » suleyman nazif » sevgilinin eski sevgili oldugu an » salcano » geleneksel youtube a erisim yasagi » kurtlar vadisi pusu » turkulerden de caldim » nail brush » kagittan turna » mus corap » bundesliga » tulomsas » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » yobaz » black plant » mayis sikintisi » ayni ip den girme sozluge silik olursun aybalam » ve gulumse simdi » kurtkoy » kavak » audio cd » sikkin hava » 4 eylul » karaagac » depresyona girmem sokarim » gay tendance » bertus aafjes » abberline » hans von aachen » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » ironi paradoks ve celiski » durum cubugu » sayisalda sadece 6 rakamini bilmek » 88 » hayata dair ic burkan detaylar » super mario bros » annenin olmesi » the da vinci code a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa