balikci avlayan sazan 

kapat
  1. her bi b.k atladığının farkına varan sazan'ın isyan ederek balıkçı avlama halidir.

Yaşam içerisinde böyle insanlarda mevcuttur her daim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bünyelere verilen ayar sonucu, fikir sahibi bünyenin bilgiyi alması ve daha sonra sizi g.t etme durumudur.

Sözlük içindeki bazı balıkçılarımız ise insanların kutsal değerlerine saldırarak avlamaya çalıştığı sazanların avladığı balıkçı durumuna düşmektedir.

* * *
    #1885602 (LocK, 08.07.2007 20:45)
  2. isyanı olan sazandır. *
    #1885849 (Hayzuran, 08.07.2007 21:12)
  3. çok yeteneklidir ayrıca bu sazan kolay bir iş değil.
    #4065551 (ben sizofren degiliz, 09.10.2008 14:09)
  4. -spoiler-

"allahın salağı, üçtür kurtçukları götürüyorum hala yem koyuyor, ee böyle enayiler olmasa karnımızı nasıl doyuracağız?"

-spoiler-
    #4065559 (maca papazi, 09.10.2008 14:12 ~ 14:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balikci avlayan sazan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balikci avlayan sazan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balikci avlayan sazan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balikci avlayan sazan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » birden edilen ve agir kactigi anlasilan kufur » istanbul » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » sevgili ugruna dostu silmek » gayme » alcoholica » machiavelli » waltz 2 from jazz suite » seovi nin yasamindan bir kesit » uludag sozluk te yazar olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayin ilk gunu kotayi doldurmak » dudak tiryakisi » zen ve motosiklet bakim sanati » nedensiz sevmek » a drinking song » microsoft excel » turkiye deki alevi sayisi » forzabesiktas » igrenc espriler » yazar nicklerinin bir ust versiyonlari