balik yerine cizme tutmak 

1. oltayı suya atıp, bir ağırlığa rastlayıp balık zannetmek ancak oltayı çektiğinde iğnenin ucunda bir çizmeyle karşılaşmak.
    #4047874 (abberline, 05.10.2008 11:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik yerine cizme tutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik yerine cizme tutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik yerine cizme tutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik yerine cizme tutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » milliyet internet » jordan rudess kim ya » yasasin » sondanbironcekimohikan » gosterdigi guzel kiza bakinca kizan sevgili » msnde yanlis kisiye ileti yazmak » plane » nedenini bilmeden uzulmek » 2010 nba off season » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kent » hanim arkadas edinmek » jacques laurent agasse » gri ekran » sair uuserlardan siirler » bana okcu degil golcu lazim » white tree » fenerbahce cumhuriyeti komedisi » entourage » bunalima giren er in nobette intihar etmesi