balik pazari 

kapat
  1. deniz kenarlarına kurulan, yakalanan balığın taze taze hemen oracıkta satıldığı, balık satış merkezi.
    #295218 (asiti kaçmış kola, 30.05.2006 22:59)
  2. kenarından geçerken ellerle burnu kapamaya sebep olan pazardır.
    üsküdar'daki meşhurdur.
    #295228 (lumpiya, 30.05.2006 23:02)
  3. sana gri cupralar aldım
    balık pazarından
    şeklinde şarkı yazılabilecek ve iğrenç olduğu için yazarı utandıracak ama bu fiilinden geri bırakmayacak yer.
    #295246 (pafküf, 30.05.2006 23:08)
  4. istiklal caddesi'nden aşağı doğru inerken, çiçek pasajının yanındaki sokaktan girdiğinizde karşılacağınız pazar. istanbul'un en pahalı balık pazarıdır.
    #448761 (maksat muhabbet, 22.07.2006 02:55)
  5. istiklal caddesinin üstündeki balık pazarının daha yeni düzeltildi yolları. bu kıs o kadar cektirdi ki. kıyafetten istiklale cıkıldıgı hatta balık pazarının sokaına girildigi anlasılır oldu. allahtan yaptılarda yolu artık daha fazla camur banyosu yapmıs gibi dolasmayıs önümüsdeki kıs.

balık pazarında ki bi anım ise hemen giriste, nevizadeye dogru ilerlerken sag taraftaki manavla aramda yasandı. sanırım 3 kisiydik.
    yuruyen merdiven,it s way too late, x.

tezgahta kafam kadar çilekler görmüş olarak yuruyen merdivene saskınlıgımı dile getirmek isterken sacma sapan bi boyut kazandı olay.

i:oha çileklere bak.(yuruyen merdivene söyler)
    y.m:oha
    i:baya saglam hormonlu.
    y.m:evetevet.
    manavcı amca:ne dionuz lan! siz hormonlu meyve görmemisiniz!!
    x:ne diyo lan?!
    manavcı yuruyen merdivene: sensin hormonlu !!
    y.m:haydaaa?!
    i:manyak mı ya herif?!
    x:öhöhöh kime dedi hormonlu höhöhö
    manavcı iyice kafayı yiyip arkamızdan binlerce laf daha söyler hatta pesimizden geldigi rivayet edilir.bütün balık pazarı ve halk manavcının derdini anlamaya calısır. olayın kahramanları ise hızla uzaklasır.

hala hep görüyorum adamı, hala da hormonlu cilekleri.kafam kadar cilek mi olur aa. cileklerini de sevmiyorum manavcıyı da
    #448800 (it s way too late, 22.07.2006 03:19)
  6. yasamdan keyif alınan ender yerlerdendir.
    sabah erkenden gidilir,
    yeni tutulan balıklara bakılır,
    secilir,
    siftah yapılır hatta.
    donuste denize bakılır,
    tesekkur edilir.
    #1259379 (kabaktadi, 05.02.2007 01:03)
  7. (bkz: degüstasyon)
    #1259390 (yasakani, 05.02.2007 01:05)
  8. kokusuna dayanamadığım, balık yemememe neden olan pazardır.
    #1261080 (cazibe, 05.02.2007 14:42)
  9. dünyanın en büyüğünün japonya'da olduğu pazarlardır.
    #1261094 (markasiz, 05.02.2007 14:44)
  10. Avlanan balıkların günlük ve taze olarak satışa sunulduğu yer.
    #2022688 (dabaddah, 27.07.2007 20:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik pazari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik pazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik pazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik pazari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» istiklal caddesi » uskudar » merve ozenc » abbas » liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » ders kitabini ese dosta adamak » uludag sozluk e yazar alimlari durdurulmustur » automatik » senaryo » andoloz corbasi » emir benderlioglu » sedat peker » milton keynes dons » dogancay muzesi » dudak tiryakisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » chp ye oy veren basiretsiz kurt » yeni mezun bunalimi » kabluey » bi siktir git ya nolur » milton avery » burcak isimer » gosterdigi guzel kiza bakinca kizan sevgili » hit the sack » kredi kartiyla kurbanlik almak » antisemitizm