balik kartali 

kapat
  1. Kartallardan, su kıyılarında yaşayan, balıkla beslenen, beyaz, kahverengi çizgili yırtıcı kuş, deniz tavşancılı (Pandion haliaetus).
    #2022685 (dabaddah, 27.07.2007 20:10)
  2. Uzun ve ince kanatları, süzülürken kanatlarını kırarak tutması, beyaz altı ve siyah bilek lekesi, siyah kanat altı şeridi, beyaz tepesi ve koyu göz maskesiyle kolaylıkla tanınan kustur.
    #3619288 (muroyimte illeb imakez, 04.07.2008 16:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik kartali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik kartali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik kartali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik kartali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » saygisiz mickey mouse » kisas semahi » my fair lady » server parasi » sozlukle ilgisiz istekler » sondanbironcekimohikan » mehmet ali birand » imkansiz ask » apo nun dayanilmaz istekleri » devlet malini sahsi isleri icin kullanan insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayarimi hisset » yeni uuser olacaklara nick onerileri » venedik » cinin ensesine saplak atip naber dostum demek » ilvanlim » defne joy foster » milliyet internet » biyikli olmazsa olmaz insanlar » koksal toptan » yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar