balik etli deniz kizi 

kapat
  1. hafif kilolu olan deniz kızıdır.
    #4094412 (a nick, 16.10.2008 01:28)
  2. yelelerinden yag fırlamış şöyle yoklandıgında elel gelen deniz kızıdır.
    #4094414 (joneca, 16.10.2008 01:29)
  3. (bkz: kuş sütlü hostes)
    #4094489 (myntax error, 16.10.2008 01:51)
  4. mevzuda adı geçecek olan balık türüne göre değişecek deniz kızıdır..***
    #4094509 (zeytuni, 16.10.2008 02:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik etli deniz kizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik etli deniz kizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik etli deniz kizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik etli deniz kizi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» periost » we have to go back » malzeme bilgisi » hukugu » imkb 100 endeksi » murphy noktasi » cok anlamli laflar » koltuk altinda cikan sivilce » sun sagari saki bana mestane disunler » terbiyesiz atasozleri » plautus urgan » ankara karsiyaka mezarligi » civciv cikacak kus cikacak » adiyos » www,89.com » sifali bitkiler ve otlar » yusuf islam in uu beybi beybi diye sarki soylem » henri de toulouse lautrec » www,89.com » is ve isci bulma kurumu » shabani nonda » hah buldum sonunda bir isim » futbol topuyla tanismak » sigara » dustan sonra evde havluyla gezen erkek escinseldir » manana » sondanbironcekimohikan » tam uyurken arkadan sarilan romantik cin » espri yapinca kimsenin gulmemesi » tarihten entry ornekleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir arkadasim hikayeleri » cok gicik yaa » engineer » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » firinci » recall » en kutsal meslek » milli gorus » seksten once nutella » milton keynes dons