balik burcu yengec burcu uyumu 

kapat
  1. bal ve kaymak gibi uyum sağlar (bkz: kendimden biliyorum).
    #811993 (hakankaran, 04.11.2006 03:06)
  2. SÜper ötesi duygusal arkadaşlık.. ikisi de birbirine bakar bakar ağlar.. genelde bu acınası durumdan onları bir kova burcu timsali arkadaş kurtarır..
    ( bkz: hayat güzeldir)
    #1855305 (yesilcadi, 02.07.2007 23:55 ~ 09.07.2007 13:41)
  3. (bkz: gereksiz duygusallık)
    #1855327 (tabuttamenemenyapanimam, 03.07.2007 00:00)
  4. ortalık vıcık, vıcık burçların çamurlarıyla doldu... şunun bununla uyumu, yok efendim yıldızımız uymuyor, daha neler... kızların taktikleri bunlar, hoop uyanın gençler tufaya gelecez hep birlikte. sırtüstü yatıracaklar civanları. dikkat!
    #1855448 (nametai, 03.07.2007 00:17)
  5. adları burcu olan biri balık diğeri yengeç iki dostun denizdeki kıskanılası arkadaşlıkları. * *
    #1858185 (lotbone, 03.07.2007 16:00)
  6. burçlar dünyasındaki en mükemmel ikili olduğu söylenir. ilk görüşte birbirlerini çekerler ve bu çekime karşı koyamazlar. birbirleri için yaratılmışlardır. ikisi de kıskanç olduğu için, ilişkideki tek sorun buradan çıkar.
    #1858841 (tepesersemi, 03.07.2007 18:22)
  7. olmaz

(bkz: kişisel garbage entry)
    #1858846 (free your mind, 03.07.2007 18:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik burcu yengec burcu uyumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik burcu yengec burcu uyumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik burcu yengec burcu uyumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik burcu yengec burcu uyumu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » amerikan futbolu » henry chinaski » sarioglan » hincal uluc » ayyash maghanda » sinifa giren kizlardan gelen sampuan kokusu » aglar gece » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » ulkeler cografyasi » solun ebedi muhalefeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » esrar perdesi » yazarlar insan olsa acilacak basliklar » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » yaratici bir organ olarak kic » makine muhendisi » mehmet ali birand » gavan » bursa anadolu kiz lisesi » sen bensiz ben sensiz