balik burcu kadini yay erkegi iliskisi 

kapat

1. akibeti merak edilen ilişkidir...
    #3130071 (crazyhodja, 12.03.2008 22:35)
  2. doğacak çocuk akrep olabilir ya da aslan da olabilir bunu kimse bilemez benim çocuğum başak olsun deyip sezeryan yaptıracaksanız en ideali başaktır ama yok şansımıza bahtımıza ne çıkarsa derseniz akrep de çıkar sonra döner sizi sokar besle kargayi versin dalgayi misalibu doğacak çocuk kesinlikle ikizler burcu ile terazinin çocuğuyla beşik kertmesi yapılıp evlendirilmelidir aksi halde bütün servetinizi kumarda yer. (bkz: aha buraya yazıyom)
    #3130145 (SamedeY, 12.03.2008 22:43)
  3. milyonlarca çift arasında yaşanabilecek ilişkidir. abartılacak tarafı yoktur. usta bir ayarlamayla da çocuğa istenen burç verilebilir.
    #3130317 (crazyever, 12.03.2008 23:39)
  4. yay burcu erkeğinin balık burcu kadını ile ilgilenmemesi sonucu balık burcu kadınının üzüleceği ve denizin karanlık sularına doğru yolculuk yapacağı ilişki.
    #4298068 (ev kedisi, 29.11.2008 21:23 ~ 21:42)
  5. balık kadınının bir ihtimal aldatacağı ilişkidir.
    #4298084 (deceku, 29.11.2008 21:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik burcu kadini yay erkegi iliskisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik burcu kadini yay erkegi iliskisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik burcu kadini yay erkegi iliskisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik burcu kadini yay erkegi iliskisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » istiklal caddesindeki emolar » scott prendergast » sozlukteki erkek yazarlarin hepsi tastir » arabasinda sigara icirmeyen insanlar » victor vance » her bilkentli ogrenciyi dolar milyoneri sanmak » icki icme sebebini sorana verilecek cevaplar » brea grant » birkac fransiz kadin tanimistim » walsall f c » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » omri floman » devrimci testim » pastirma yazi » shabani nonda » kurdistan » dmitri shostakovich » azrail e soylenecek sozler » surahi hanim » aetion » andreas wagenhaus