balik burcu hikayeleri 

kapat
  1. kucuk iskender'in bir çok ünlüye yaptığı akrostislerle süslü olan kitabı. arka kapaktan:

çünkü aklım acıyor.
    çünkü sevdiğime dokundukça bölünüyorum.
    çünkü isyanım bir komplo.
    çünkü alt katta biri dolaşıyor.
    çünkü iktidardan iğreniyorum.
    çünkü her masalda biraz bizden var.
    çünkü terk edenin, sesi unutulur ilkin.
    çünkü dönemem. çünkü dönmez/dönemez.
    çünkü titriyorum.
    çünkü tren devrildi. ölü çok.
    çünkü ağrı bütün vücuda yayılıyor.
    çünkü vurulduk.
    çünkü kolaj, zehri çoğulluyor.
    çünkü birbirimizi işitmiyoruz.
    çünkü birbirimizi istemiyoruz.
    çünkü suçu üstümüze aldık.
    çünkü teslim olduk.
    çünkü kolay ölmeyeceğiz.
    #58162 (cikarinbeniburdan, 08.02.2006 17:39 ~ 17:40)
  2. bir kucuk iskender harikası.

kentin acımasız arterlerinde yeti$mi$ bir $airin zekasından sızan lirik salyalar bence bunlar. üretkenliğin genetik olmadığının kanıtı küçük iskender'in bu kitabının belki de en ilginç kısmı, "unlu ask siirleri" ba$lığı altında toplanmı$ akrosti$li $iirler. leonardo di caprio, emre belozoglu, brad pitt, kahraman kral, james dean, janis joplin, berke hurcan, ilhan mansiz, uzay hepari, turkan soray ve charles bukowski için $iirler yazmı$ iskender; mutlak okunmalı..
    #1092687 (ceviz agaci, 02.01.2007 02:21 ~ 27.03.2007 23:21)
  3. ince, fakat yoğun, * en güzel küçük iskener kitabı.
    #3439520 (icimdeki deniz, 24.05.2008 10:10)

© 2008 - uludağ sözlük

balik burcu hikayeleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. balik burcu hikayeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik burcu hikayeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rauf denktas » cakkidi » fenerbahce lehine penalti verilmemesinin nedeni » tuncay guney » basima bir is gelmeyecekse aramaya inanmiyorum » where is the love » delininbiriyimben » semih senturk » barisarock 2005 » ordu icin canini veren sahislar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci