balik burcu erkegi 

kapat
  1. bir nimet mi yoksa bir ceza mı? mutluluğun peşinde daima mutluluğun peşinde koşar. muhtemelen mutlu değildir. ama aradan 100 sene geçip de mutlu olacağını bilseler sabırla beklerler.
    evliyalar burcudur. bütün insanları eşit görürler. hümanizm de kova burcuna bile birkaç tur bindirirler. hemen etki altında kalır. ama yeni bir etkiyle yine her şey değişir. yani özısısı en düşük burçtur.
    aşık olmak. evet tam onlara göre. ama bir şartla. onu asla kırmamalısın, yoksa hiçbir zaman, seni deli gibi sevse bile, senin olamaz. kolay erekte olurlar ve erken boşalmaya en yatkın erkeklerdirler. ama cinsel gücü bunu kompanse eder.
    en empati sahibi erkektir. sevgililerini ve hemen hemen herkesi yaradandan verilen önseziyle anlayabilirler. ve bu empati bazen cinsiyet değiştirmelerine neden olur. maalesef en fazla gay balık burcundan çıkar.
    #3699752 (acrylamide, 21.07.2008 23:58)
  2. balık burcu bir erkek arkadaşım olması sebebiyle balık erkeklerinin dehlizlerini keşfetmiş bulunmaktayım. zira karşılaştığım diğer balık burcu erkekler de aynı özellikleri gösterince 'ahan da gene balık buldum töbe töbe yaw bunların hepsi aynı işte' dememe neden olan burçtur. karşısındakini mutlu etmeyi bilen, istediğini yaptırmak için bi karış suratla gezebilen, çabuk coşup çabuk durulan erkekler bu gruba girer...
    #3702665 (turuncukolik, 22.07.2008 15:53)
  3. balık burcu erkeği başlıbaşına farklı bir insan tipidir. gariptir ki bunlar sezgileriyle bilgileri alırlar. nerden öğrendiklerini bilmedikleri halde bilgi sahibi olurlar. zeka türlerinin hepsini bir arada bulundururlar. ah bi de dikkat dağınıklığı olmasa.
    #3868351 (schezophreniac, 25.08.2008 16:08)
  4. evlilik konusunda en güvenilir erkektir. romantik komedi türü bi filmde bile salya sümük ağlayabilir. aşırı duygusal ve zeki olurlar. en sağlam sanatçılar da en manyak psikopatlar da balık burcu erkeenden çıkar.

- Albert Einstein
    - vivaldi
    - Chopin
    - Victor Hugo
    - Salvador Dali
    - Michelangelo
    - Galileo Galilei

ve istisna olarak ercan saatçi.
    #3868517 (SAYKO5, 25.08.2008 16:51)
  5. (bkz: beyazıt öztürk)
    bulur bulmaz, malum nesilleri tükenmekte, turşusu kurulmalı eve hapsedilmeli: çünkü kazanovalık mevcuttur bunlarda; tipi de az çok düzgünse kola takılmalı sözlenilmeli nişanlanılmalı son olarak izdivaca gidilmelidir.
    #3868545 (yesilcadi, 25.08.2008 16:56)
  6. burcunun getirdiği özelliğinin yanında birde yaşadığı onca acı şeyden, silkinip ayağa kalkmasından sonra hayatın öyle ya da böyle acımasız olduğunu sindirerek öğrenmesiyle duygusallığına istediği zaman ket vurabilir tam bir duygusuz, sert mizaçlı biri gibi davranabilir. evet evet böyle bir balık burcu erkeği mevcuttur.

(bkz: işte bunu seviyorum)
    #3870313 (dunyanin en mutevazi adami, 25.08.2008 22:33)
  7. (bkz: kurt cobain)
    #3870318 (mojorisin, 25.08.2008 22:34)
  8. her kalıba girebilir çünkü tahminlerin ötesinde bir empati yeteneği vardır. yeterki daha önce rastgeldiği bir kalıp olsun. kastımı bir bakarsın cool rus erkeği olmuş, bi bakarsın ısrarcı türk erkeği, bir bakarsın kibirli amerkan erkeği hepsine uyar beyimiz. hedef kitleyi göster sen yeter. duygusallığı zaten dillere destan olan beyimiz bunun yanında sezgileri ile ön plana çıkar. en çok gay balık burcu erkeğinden çıkıyor istatistiklerine her ne kadar inanmasam da mistik güçleri fazla olan erkeklerin bir çoğunun balık burcu olduğu istatistiğine inanmaktayım. astral seyahate felan kolay çıkarlar yani. daha fazlası için (bkz: ketoral şampuan)

not: tanı beni beni tanımak iyidir.
    #3872559 (ketoral sampuan, 26.08.2008 13:12 ~ 28.08.2008 23:08)
  9. (bkz: isimde gucumdeyim)
    (bkz: recep tayyıb erdogan)*
    #3872641 (isimde gucumdeyim, 26.08.2008 13:28 ~ 13:29)
  10. aşkı seksten üstün tutan erkektir. dünyada işi yoktur.
    #3876731 (cemsbg, 27.08.2008 10:47)

© 2008 - uludağ sözlük

balik burcu erkegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik burcu erkegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik burcu erkegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir » kardese yapilan iskenceler » hali bombardimani » if i go away » damdaki testiyi kirmak » gsg 9 » nakajima ka nate » cok pis le baslayan laflar » ogretmene sigara ikram etmek » fethullahci gladyo » eyup » cosplay » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » ahbap cavus iliskisi » zeynel dinler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » world of gypsy music » bana ellerini ver » factory girl » evire cevire » bayer » bjk » state of mind » susuz anadolu ogretmen lisesi » tuba06 » mother north » christian troy » rate my turban » teknik direktor atamak » seytan ridvan » thunder ekmegi