balik burcu erkegi yay burcu esegi iliskisi 


kapat
  1. bir hüzünlü aşk hikayesidir. film gibi biraz.

    yaşadığım ilişkidir. *

    edit: stevemcqueen gidince başlığın tadı kalmadı
    #2386267 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 27.09.2007 00:22 ~ 05.11.2007 01:29)
  2. (bkz: balık burcu serçe ile aslan burcu kedi ilişkisi.)
    #2386427 (derindusunur, 27.09.2007 00:45)
  3. balık burcu erkeğinin hafızası zayıf olduğundan, eşeği çabuk unutur. eşek bunu gururuna yediremez, 'ben unutulacak eşek miyim' diye erkeğin kapısına dikilir. erkek bunu tanımıyormuş gibi yapar. eşek kendini şaraba verir, derbeder olur. ve bir gün duyar ki, adam evleniyor. hem de bugün! gözü karartır eşek ve adamın düğününü basar...
    #2675972 (nikim yok benim, 08.12.2007 13:42)
  4. şimdi kısaca astrolojik acıdan acıklayayım efendım.

    su gurubu olan balık burcu duygu küpü insandır, romantıkdır ama bı o kadar aşka aşık ınsandır. Yanı sever derbeder olmayı, melankoliyi.

    bunun tam aksıne ateş gurubundan olan yay ise umursamaz, aşka dahi tespit ve deney gözüyle bakabilen kişidir.

    bu ilişkide balık kısa surelı ask acısı cekecektır fakat bu onun yazım hayatını pozitif yönde etkileyecektir.
    (yazım hayatı dedım, cogu bıseyler karalar cunkü)
    #2675992 (Seytanin Fisildadiklari, 08.12.2007 13:49)
  5. içerisinde sexi barindiran önemli ilişkilerden biridir.balik burcu erkeginin alısabilme özelligi ama cekingenliginin yanisira,yay burcu eseginin dayanilmaz istegi sonucu ortaya muhtesem bir malzeme cıkacaktir.bu malzemeden iyi dram olur,iyi melankoli olur,iyi ask olur ve bilhassa iyi porno olur,oturulup izlenir.
    #2676000 (laserrr, 08.12.2007 13:53)
  6. cinsel eğitimini okulda değil kendi pipisiyle oynayarak eşşek üzerinde alan bir ırkın çocukları olarak yadsınamayacak ilişkidir.
    #2676058 (lagim metalcisi, 08.12.2007 14:10)
  7. sözlükte yazar oldum hayatıma bir renk, bir ahenk geldi demek üzereyken rastladığım ve dumur katsayımı tavana vurduran mevzudur.
    sözkonusu eşek erkek ve balık burcu olan arkadaş da gay ise son derece fırtınalı bir ilişki olacağı muhakkaktır. bunun tersi durumlar ise memleketimizde olağan karşılanır "bir yastıkta kocasınlar" yaklaşımıyla ele alınır.
    #2676264 (sondanbironcekimohikan, 08.12.2007 15:06)
  8. tanım : yay kadınıyla balık erkeğinin anlaşamaması durumu. mümkün olduğunca uzak durunuz.

    yay kadınının konuyla ilgili görüşü: eşeksem eşeğim, hödük, mıymıntı ve çenebaz olmaktan iyidir. ( söz meclisten dışarı )
    #2676282 (forever young, 08.12.2007 15:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik burcu erkegi yay burcu esegi iliskisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik burcu erkegi yay burcu esegi iliskisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik burcu erkegi yay burcu esegi iliskisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik burcu erkegi yay burcu esegi iliskisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » altichiero » cinlerdeki es cinsellik sorunsali » maskara » mariotto albertinelli » anne ben dun gece escinsel oldum » keskin sirke » golu ilk bulanin soyledigi soz » phaedrus » cikolata reklamlarindaki erotizm » ay yildiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » youtube kapali miydi » konusurken kah senli benli kah sizli bizli olmak » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » limanla kavgali isyankar kaptan » filler ve cinler » melekler » girit paradoksu » maruniler » lawrence alma tadema » arabasinda sigara icirmeyen insanlar