balik bastan kopar 

kapat
  1. kimsenin hayır diyemeyeceği söz.

(bkz: karnım aç sözlük anla beni)
    #2327066 (larker, 16.09.2007 18:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik bastan kopar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik bastan kopar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik bastan kopar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik bastan kopar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » ecnebilerin turklere taktiklari lakaplar » dudak tiryakisi » sari okul servisi » en guzel erkek isimleri » aylin abuk duygulu » corbayi hopurdeterek icmek » salcali ekmek » on sevisme » zen ve motosiklet bakim sanati » emre karayel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » beyaban » nil burak » shels » el kaide ye cukunu gosteren kahraman turk » ozlu sozler » koyden indim sehire » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine » hem kaderi belirleyip hem cehennemde yakmak » mahsun un olen sarkicilarla duet yapmasi » milan