balik bastan kokar 

kapat

1. toplumu etkileyen kötü olaylarda genellikle baştakilerin payının büyük olduğunu anlatan atasözü
    #244499 (lumpiya, 14.05.2006 20:03)
  2. (bkz: piscis primum a capite foetet)
    #2181921 (ELeCTrO, 23.08.2007 02:28)
  3. (bkz: başlık baştan kokar)
    #2181930 (Kajmer, 23.08.2007 02:29)
  4. malt ın solisti cenk durmazel'in portakal şarkısının sözleriyle onayladığı atasözüdür.

babanın genlerinden kaçsan,
    anneninkiler bırakmaz.
    ben farklıyım desen,
    ruhun inanmaz.
    #2181965 (Johnberg, 23.08.2007 02:36)
  5. olayı baştan kontrol altına almazsan sonra çözmek zorlaşır bazen imkansızlaşabilir anlamındaki atasözüdür.
    #2182016 (bohembebek, 23.08.2007 02:45 ~ 02:46)
  6. (bkz: akılsız başın cezasını ayaklar çeker)
    #3352920 (nuhungemisi, 03.05.2008 20:59)
  7. sözü geçen bas gerçek anlamda kullanılmıştır. önce kafa kısmı kokarmış balık hayvanının. o yani.
    #3352933 (nedir yani, 03.05.2008 21:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik bastan kokar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik bastan kokar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik bastan kokar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik bastan kokar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» keyif icin balik tutan cani » turban takmak insan haklari ihlalidir » sirin baba nin akp den aday olmasi » volta atmak » fethullah gulen » yes abi turkce egitime benden de okey » sozluk klonlarinin en buyuk sorunu » finali basindan belli olan filmler » uc yasindaki cocuga turban takmak » uludag sozluk ten soguma nedenleri » benim gibi dusuneceksin ulen » jamie lynn spears » polis myo giris sinavi sorularinin calinmasi » rurouni kenshin » istiklal makzume anadolu lisesi » ocalan yuz akimizdir » ideolojilerin sonu » no me ames » galactus » ataturk ve kurtler » toplumda sapik olma merakiyla yanan tipler » durup durup parmaklarini kutleten insan » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » turk futbolunu kotulestiren kisiler » hristiyanlik » liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » get ahead » probis » aglayarak masturbasyon yapmak » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » anne baba arasinda kalmak » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » erdal guney » gibson firebird » rusca » dunyanin en zor oyunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hans arp » orduspor » polis uniformasinin eminonu nde satilmasi » ayrilik ve olumun olmadigi bir dunya » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » kizlarin gizli abazanligi » 1 aralik 2008 ankara dogalgaz zammi » otobuste bir kizla tanismak » arzu » erkeklerle sevisen adam gizli es cinseldir