balik balik bakmak 

kapat
  1. hafıza zayıflığının bakışlara yansıması.

süreç şöyle olabilir;

* travma
    * bir savunma mekanizması gereci olarak, hafıza silgisi
    * sistemin error vermesiyle, silginin seri silmeye bağlaması
    * kişide alıklık anına geçişin gözlemlenmesi.
    * bakışlarla kendini belli eden bir takım ifade donuklukları.
    yenilen elma değil ayva canım benim.
    allah şifa versin..
    #3209461 (masalcini, 30.03.2008 14:04 ~ 20:10)
  2. (bkz: alık alık bakmak)
    (bkz: serbest çağrışım)
    #3209482 (muhtesem bukle, 30.03.2008 14:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik balik bakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik balik bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik balik bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik balik bakmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » server shutdown in progress » carlos artist olmus » ulkeler cografyasi » ben bu yaziyi kendime yazdim » giovanni bellini » metal gear solid » cumhurbaskani ile cumhurbaskanim arasindaki fark » cristofano allori » bursa daki yeni belediye otobusleri » yaran diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » olum olmasa olabilecekler » sarhosken dislerini fircalamaya calisan insan » hincal uluc » muslum gurses » yineyeniden » blowjob » mutluluk » ah muhsin unlu » nedensiz sevmek » internet korsani bitirdi diyen korsan saticisi