balik avcisi 

kapat

1. bizim balikci dediğimiz kişidir.

balık satana da balıkçı deriz, ama asıl iş tutmaktır. balık tutucu da çok abest olacağı için en âlâsı budur efenim. vatana millete hayırlı olsun.
    #3218476 (rs ne la, 01.04.2008 17:33 ~ 17:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik avcisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik avcisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik avcisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik avcisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turklerin islamiyeti kabulu » sikis sokus » rus salatasi » darul kurra » tasviye halindeki halk bankasi personeli vakfi » 89 com » fem dershaneleri vatan subesi » ecis bucus » karinca yuvasi » 18 kasim 2007 ales » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » lc waikiki » ahsap koruyucu » nancy ajram » senorita » ataturk cicegi » folbiol » nemenem » dna nin ozellikleri » renault 9 broadway » turkcedeki en komik kelime » okcu diye aldik rockci cikti » adidas climacool » birkac fransiz kadin tanimistim » devlet teroru magdurlarinin hep muslumanlar olmasi » tersine donen emek arz egrisi » manken sen » tatar sevket » zengin cocuklarinin yakisikli ve guzel olmasi » sevgilisine nevresim hediye eden erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hakan sukur un trt ye yorumcu olmasi » yaacov gipstein » fatih urek » karalama defteri » basliklar ile atismak » cinci yazarlar » chp ye oy veren basiretsiz kurt » cikita muz » ayrilik » guido di pietro