balgam yesili 

kapat

1. var olan yeşiller arasında en güzel olanıdır. ne çok koyu tonda, ne de çok açık tondadır. daha çok fıstık yeşilini andırır, arada sırada mide bulandırır. filli boya reklamlarında artık gösterilmesi istenendir.
    #2811394 (sanzelize, 09.01.2008 06:56)
  2. (bkz: balgam yesili gözleriyle bana bakıyordu)
    (bkz: aşkı balgam yeşili gözlerinde gördüm)

(bkz: kuru sümük kahverengisi gözler)
    #2811396 (lost control, 09.01.2008 06:58 ~ 07:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balgam yesili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balgam yesili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balgam yesili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balgam yesili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » white tree » rosetta stoned » ismail » kor bicak » phaedrus » ayse arman » mahsun kirmizigul » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » robert downey jr » islamiyeti seriat yonetimi zannetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » setra s431 dt » probis » elektrogitar » modern islam » backmasking » cuklatvarmi » zlatan ibrahimovic » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » x e cakan y z yi yapan t m i yapan n dir » shabani nonda