balgam cekmek 

kapat

1. (bkz: balgaamm çeeekkkk)
    #125392 (i m from absürdistan, 22.03.2006 18:15)
  2. bir soLukLa içinize çekersiniz..coğu zaman boğazına kaçar ve iğrenç bir tad aLırsınız. ama bunun ustaLarı vardır.hatta yarışmaLarı düzenLenir kim daa uzağa atacak die...
    #125472 (voLcan, 22.03.2006 18:57)
  3. böyle bazı amcaların yolda yürürken topluma açık-kapalı farkı gözetmeden(çok objektifler)gerçekleştirmiş olduğu eylem.bu eylemin tamamlanma aşamasında eylemin ikinci safhası girerki bunun vakti saati geldiğinde genelde yine ağaç altı-kaldırım dibi farkı gözetmeden(hakkatten bak çok objektifler)eylemin ikinci safhasını da büyük bir keyifle gerçekleştirirler.
    #767124 (serjuan, 23.10.2006 17:20)
  4. amcalarımızın yolda yürürken yaptıkları aktivitedir .bu olayın devamında hünkürülür ve sıvı bi ağaca sürülür .
    #3406530 (paraisorey, 16.05.2008 23:38)
  5. (bkz: iğrençsiniz ibneler) * *
    #3406536 (alone with everybody, 16.05.2008 23:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balgam cekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balgam cekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balgam cekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balgam cekmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» periost » we have to go back » malzeme bilgisi » hukugu » imkb 100 endeksi » murphy noktasi » cok anlamli laflar » koltuk altinda cikan sivilce » sun sagari saki bana mestane disunler » terbiyesiz atasozleri » plautus urgan » ankara karsiyaka mezarligi » civciv cikacak kus cikacak » adiyos » www,89.com » sifali bitkiler ve otlar » yusuf islam in uu beybi beybi diye sarki soylem » henri de toulouse lautrec » www,89.com » is ve isci bulma kurumu » baba » gavan » buyuksehir i kazanan ilce baskanlarini da secsin » mehmet ali birand » kirez » janie jones » maldonado nun milan a goz kirpmasi » aci biber » tanju colak » resat nuri guntekin ilkogretim okulu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sikter » ibneler sikiyosa gelin lan » altan berdan kerimgiller » casual sex » whammy » tanimadigim ten » her guzel kiza yavsayan erkekler » palladyum » eser yenerler » x i bulduk