balet haric 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. balet
  2. balet plak
  3. zenci balet
  4. balet olmak
  5. delikanli mahallesindeki balet
  6. sevgilinin balet olmasi
  7. taytli balet gormus kiz gibi irkilmek
  8. erkek evladin balet olmak istemesi
  9. ben haric
  10. haric

© 2008 - uludağ sözlük

balet haric başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balet haric ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balet haric nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 14 ekim 2008 » radyo understation » tasak koklamak » zalimin zulmu » night at the museum » ibrahim ucuncu » miletli aspasia » uluslararasi guncel sorunlar » usain bolt » perfect symmetry » tek iliskilik zengin kadinlar » yapmacik kizlar » 11 tane appiah istemek » iasos » elisabeth depardieu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dumur olmak » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » yasin hayal » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » opusurken ic sesin soyledikleri » tat kuleleri » eledim eledim holluk eledim » orjan tatil sitesi » otobuste yasin okuyan insan » entelektuel ulkucu » zetina dikis makinesi ruyasi gormeyen genc kiz » sozlukte verilen yabanci sarki isimlerini bilmemek » kuru gotlu » kartal penchesi » hicbise