balabulanmisparmak 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 04.02.2008 12:48)
  2. hoşgelmiş yazar.
    (shnicx, 04.02.2008 12:51)
  3. ecayip heyvanlara benziyirsenin gözünden kaçmayan yeni yazardır. hoşgelmiştir.
    (devils advocate, 04.02.2008 12:52)
  4. (bkz: balparmak) *
    bir de yazarmış, hoşgelmiş..
    (spina, 04.02.2008 12:52)
  5. yalanması gereklidir. yalnız yalamak konusunda ne kadar geç kalırsanız havadan daha fazla toz parmağınızın üzerini örten bal tabakasına o kadar çok yapışabilecektir. dilinizi çabuk tutunuz.
    (reanarchy, 04.02.2008 12:56)
  6. (bkz: #3268389) abilerinden edindiği siyasi bilgisiyle ışık saçan bir nurtopu. chp'nin 12 eylül 1980 ihtilalinde kapatıldığından bihaber yakın tarih uzmanı.

(bkz: isik evlerinden edinilen genel tarih bilgisi)
    (oh bebek, 14.04.2008 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gangbang » green card » yaran olaylar » aktif solcularin cirkin giyinmesi » ben seni hak etmiyorum » jurgen vogen » ilginc nickler » toplam ziyaretci » bem kalesi » lost u ilk defa izleyen insanin duygulari » tower blaster » tribunden iner mezara girerim » tarsus beyazi » hava parasi » tanri turk u korusun » devamli ereksiyon halinde olan insan » 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » e okul » uc maymun » mango » allah in insanlara bakip bakip eglenmesi » cildirin » kars in tarihi eserleri » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan » metin culhaoglu » kabadayi » george michael dansi yaparak savasa girmek » intihar » iyi orta gol getirir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa