balaban in bjk ye 5 gol atarim demeci 

kapat
  1. --spoiler--
    istanbul'dan mutlaka 3 puan ile dönmeliyiz. Eğer gerekirse bunun için Beşiktaş'a 5 tane gol atmaya hazırım
    --spoiler--

(bkz: bosko balaban)
    #918360 (sen bana bu diyemezsin, 27.11.2006 20:47 ~ 20:57)
  2. herkese nasip olmayan, oldukça iddialı bir demeç.
    #1636234 (arabaciarabayatasget, 12.05.2007 21:23)
  3. tüm maç boyunca ıslıklanmasına sebep olan demeçtir.
    #1636266 (sohodo, 12.05.2007 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

balaban in bjk ye 5 gol atarim demeci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balaban in bjk ye 5 gol atarim demeci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balaban in bjk ye 5 gol atarim demeci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iett soforu » melih gokcek » okundugu anda engellenmesi farz olan msn nickleri » memleket isterim » hristiyan olmakla musluman olmak arasindaki fark » ditty » es cinsel olmak gunahtir » basini ortmeyen musluman olamaz gorusu » wall e nin emo olmasi » dorduzlere verilebilecek isimler » cemberimde gul oya yeniden yayinlansin » hazreti muhammed » el turco » 1200 micrograms » taze moderatorlerin antreman yaptigi yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bugattisini satan cahil » turkiye nin dusman oldugu ulke ve gruplar » here comes the summer » klojen » cirilciplakken entry girmenin dayanilmaz hafifligi » bu cagda hala cennet mahallesi izleyen kisi » veli ogretmen diyaloglari » nazlican in gogsune kekik surmesi » diyet » ho chi minh » pes 2009 » ben adama arefeyi gosteririm bayrami gostermem » zombi » ortak olunan kisinin okuz cikmasi » aegeis