bal badem 

kapat
  1. bir dondurma aroması. güzeldir, badem parçaları ve bal uyum sağlar. özellikle algida müthiş yapar bunu yoğun bir bal tadı gelir ağza.
    #3623319 (kneelie, 05.07.2008 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

bal badem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bal badem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bal badem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vonal » abd ullah gul » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » ikinci bayezid kulliyesi » gokhan zan » murat boz bizi de boz » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » fehmi emre gungor » mariachi » hicbir sey paylasilmayan birini unutmaya calismak » active worlds » ramazan avi » guzel kizlara ofke duymak » varligim turk varligina armagan olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zekeriya beyaz » stealing beauty » yap kurtul » bobross » jean valjean » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » yaran haber yorumlari » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » zevkten dort kose olmus bocek » kendini ilk bulusmada opturen kiz » bekaret onemlidir diyen erkek » the truman show » goooooooooooooooooooogle » fenerbahce de teknik direktor olmak » christian troy