bal arilari 

kapat
  1. toplu halde, ağaç kovuklarında ya da kovanlarda yaşayan arılardır.ağız yapıları emici hortum şeklindedir ve bal özlerini emerler.
    #2873884 (delininbiriyimben, 21.01.2008 15:14)
  2. bizden 1,5 milyon kat daha küçük beyne sahip olmalarına rağmen bilgiyi saklayabilme kapasitesine sahip canlılardır. bir arının beyninde 950.000 nöron vardır ayrıca bu canlılar yer kürenin manyetik alanına diğer canlılardan daha duyarlıdırlar. bu özellikleri onlara rota belirlemede ve kovanlardaki petek levha yapımında çok kolaylık sağlar. arılar yaklaşık 150 milyon yıl önce kretase bitkisiyle aynı zamanda ortaya çıkmışlardır. ama bal arısı familyası 25 milyon yıl öncesine kadar henüz ortaya çıkmamışlardır. kendileri antenleriyle koku almaktadırlar aynı zamanda.
    #3701609 (uretim cini, 22.07.2008 12:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bal arilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bal arilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bal arilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bal arilari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » bir kadinin ahini almak » psp » renault symbol » ends » otobusteki liseli kizlar » insan icinde cinsel organini kasimaktan utanmak » bursa arcadium stadi » help she can t swim » surp dzinunt » siyahdalya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » abbey » muammer guler » nicolas cage » siyasi partilerin amanin secim yaklasti acilimlari » ecem » got ister » vatandaslik » camasir makinesini seyretmek » dr strangelove » rene magritte