baktim caylak olmusum gerisini hatirlamiyorum 

kapat
  1. çaylak olduktan sonra moderatörün tekini deşmiş yazarın hafifletici sebebi.

+ olm neden 4 kişinin bağırsaklarını deşip, kulaklarını kopardın.

- sözlükte bir "eski sevgili" muhabbeti başladı. kafam bozuldu "eski sevgili sksin sizi" diye başlık açtım. baktım "çaylaksınız" yazıyor. önce msn'de karı kisvesi ile erkek moderatöleri evime çağırdım. bayan moderatörleri de "mango'da indirim varmış" diye kekledim. gerisini hatırlamıyorum.

+ yaz kızım sanığın suçu ağır tahrik altında işlediğinden cezasının 1/4 ile fındık, gerikalanının 20 ytl si ile kalem almasına...
    #1400965 (deep, 11.03.2007 21:57 ~ 21:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baktim caylak olmusum gerisini hatirlamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baktim caylak olmusum gerisini hatirlamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baktim caylak olmusum gerisini hatirlamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baktim caylak olmusum gerisini hatirlamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » yari iletken » radyo uludag » senaryoya sadik kalmak » coskunakk » fomer » someday » basak emre » myxomatosis » yemekteyiz izleyip mac izleyene bok atan kisiler » metal faust » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » moderator entrysini gammazlamak » tahayyul » empatik yazar » yuruyen elektronik esyalar » last night i dreamt that somebody loved me » bolton wanderers » sinavi ilk bitirmek » abd de mini etekle seyahat yasagi » sanat hem sanat hem toplum icindir » fia