baktim araba kiyak kari da kiyak dedim ne ayak 

kapat
  1. kıskanç kamyoncuların içindeki duyguları dışa vurma cümlesi. kamyon arkası yazılarından.
    #2461701 (peceteye recete yazan doktor, 12.10.2007 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

baktim araba kiyak kari da kiyak dedim ne ayak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. baktim araba kiyak kari da kiyak dedim ne ayak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baktim araba kiyak kari da kiyak dedim ne ayak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hastasi olunan alintilar » birbirinden alakasiz iki kisi bulma sanati » ana beni eversene » cukkafali » gaza gelmis tuncay ozkan durusu » tuncay guney » kapi aga medresesi » emekli baba ile ayni evi paylasmak » seri eksi oy veren ibne » metal muzik gotunuze girsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci