bakma oyle 

kapat
  1. bir kara şarkısı. ask burada oturmuyor albümünden.

Hiçbir bahara açmadım gönlümü,
    Sen kaç mevsim eskittin.
    Beni sevmeyen seni aldatamadım
    Hasretmiş ölüm dedikleri.

Bin kere öldüm ben,
    Her gün yine dirildim
    Bakma öyle yüzüme
    Seni seven o deli ben değilim.

Bakma öyle yüzüme yakan gözlerle,
    Sana bir daha dönmeyeceğim
    Seni bir daha sevmeyeceğim
    olume raziyim ama gelmeyeceğim.
    (blonde mermaid, 25.01.2008 12:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gecer » ask icin olume gitmek » ruya gorurken uyanmayi istemek » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » bakma sen » mus corap » gecmisi dusunmekten simdiyi yasayamamak » adi bende sakli » sutent » objebi » yumusak agizli » turkiye cumhuriyeti vatandasligini hak etmeyenler » bokcu » butun sifatlari tamlarim » sait faik abasiyanik » sikkin hava » yaran cd ci diyaloglari » dolunayisi » uludag sozluk » bir saire yazmadigi siiri yamamak » cektirilen vesikalik fotograftan utanmak » acilin ben muhendisim » moda kokonasi » felsefe aciginin sozluklerle kapatilma cabasi » cacik » bir faunanin ogleden sonrasi » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » zaferlerim » besinci nesilde eksik olan sinerji a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa