bakkalinizdan israrla con kahvesi isteyiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. israrla isteyiniz
  2. israrla bayinizden isteyiniz
  3. bayinizden israrla isteyiniz
  4. kuaforunuzden israrla isteyiniz
  5. bayilerden israrla isteyiniz
  6. moderatorunuzden israrla isteyiniz
  7. bayinizden isteyiniz
  8. israrla reddetmek
  9. koy kahvesi
  10. kir kahvesi

© 2008 - uludağ sözlük

bakkalinizdan israrla con kahvesi isteyiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakkalinizdan israrla con kahvesi isteyiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakkalinizdan israrla con kahvesi isteyiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ah bir atas ver » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » ciftin ozel gunu » renaudot odulu » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » hayatin cekilecek cile olmamasi » cok eski sevgilinin aramasi » ekim 2008 ankara ulasim zammi » ceza » driving miss daisy » tarhana » janos eckmann » melda irmakkesen » serefsizlik » sesleri gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edwin boekamp » sehit annesi olmak » ogretmen bakanligi » genpatech » serdar akinan » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » ismail bey hani » kapini calan benim » karamboldedans » yalcin kucuk » adim adim kiz tavlama » moderator bizim siparis nerde kaldi » hakan aysev » money » 0 dogumlu olmak