bakkaldan orgazm sigarasi istemek 

kapat
  1. itiraf com da günün kopartan itiraflarından(!) biri. *
    #2743401 (redwire, 25.12.2007 10:35)
  2. bakkalcı bu isteği nasıl karşılar bilmem ama sonu pek güzel bitmeyecek konuşma olacağı kesin yada bakkaldaki kişiye göre yapılacak muhabbet olması tavsiye edilir.
    - bakkal amca bakkal amca ...
    -ne var !
    -tütünün varmı?
    -var var ...
    -orgazmın varmı?
    -var var ...
    -ne duruyorsun ...
    -pişti olsak ya ...
    -vay vay vay ...
    #2743580 (efe misin, 25.12.2007 11:54)
  3. aslında normal bir şekilde sigara almaktır, ancak sanki bakkalcı '' he kimleydin len ibne'' gibilerinden baktığında yüzün kızarmasını sağlayabilecek eylem.

ya da;

(bkz: bakkala vermek)
    #2743586 (lolita lempicka, 25.12.2007 11:56)
  4. bakkalla cinsel münasebette bulunmuş birey isteğidir.
    #2743599 (zulfikardarbesi, 25.12.2007 12:00)
  5. bunu bakkala söyleyen adamı irdelemek lazım, bakkalı da ortak etmeye çalışmaktadır sanırım, yoksa bakkalın ne sikinde ne amaçla sigara aldıgın..
    #2743730 (akeem alojuwon, 25.12.2007 12:40)
  6. üstelik bu sigarayı veresiye istemek çok daha sakıncalıdır.
    #4049450 (windigo, 05.10.2008 18:12)
  7. gel birlikte icelim derse babalara gelmeye tekabül eder.
    #4049457 (cirkince, 05.10.2008 18:14)
  8. (bkz: bakkaldan abdest sabunu istemek)
    #4049458 (tu kaka bana, 05.10.2008 18:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bakkaldan orgazm sigarasi istemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakkaldan orgazm sigarasi istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakkaldan orgazm sigarasi istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bakkaldan orgazm sigarasi istemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » todo sobre mi madre » sol frame in bulvar gazetesine donmesi » protest the hero » akil » heretic soul » kibarligin bokunu cikarmak » muhendis gorunce duvara yaslanmak » samimi yazar » doing it to death » biberli nohut ezmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » exeter city » dayaktayiz naim » oz gaziantep » karnimda senin cocugunu tasiyorum » sehirlere cemevi istemiyoruz » abd de mini etekle seyahat yasagi » bir kiyafetin maksimum giyilebilirlik suresi » b16a2 » mortal kombat ta adam seciminden karakter tahlili » yilmaz ozdil