bakisini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bakisini icimde sakliyorum
  2. senin bir ceylan gibi o mahzun bakisini

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bakisini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakisini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakisini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bakisini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » uludag sozluk » mustafa kemal ataturk » no promise » sozlukle ilgili istekler » entry ve nick uyumu » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » devedikeni » sozluk yazarlarinin itiraflari » helal olsun dedirten entryler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » arjen robben » july4th » melankolik » ask » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » uludag sozluk ten soguma nedenleri » seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » en yakin arkadasin amerika ya gitmesi » yeni baslayanlar icin muhasebe » bir omur tuketip mutlu olamamak » ana gabriel » poposu buyuk olani daha buyuk kaka yapar sanmak » memati » sinar matahari » sozlukte yazarken mehter marsi dinlemek » aksam » colony » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » arog » roland deschain » blabbermouth » sucker » gercek gundem » inside out » suistimal » gurbet turkusu » diddle » google in 21 kasim 2008 logosu