bakisini icimde sakliyorum 

kapat
  1. Elini tutup çekiyorum
    Yaşlanmakta olan elimle
    Saklıyorum bakışlarını
    Feri sönmüş gözlerimde.

Korkunun kovaladığı bir yaban hayvan gibi
    Varıp geldim yamacına
    Hep sıkıntı ve ürkü içinde
    Bekliyorum seninle aha.

Elini tutup çekiyorum
    Yaşlanmakta olan elimle
    Saklıyorum bakışlarını
    Feri sönmüş gözlerimde.

Neden ve henüz bilmiyorum
    Ne güne dek senin kalacağımı
    Elini tutuyorum ve işte
    içimde saklıyorum bakışlarını.

*
    #1049320 (mulayim, 24.12.2006 17:01)
  2. "alnıma koyarken veda buseni
    dönüpte yüzüme bakmayacaktın" derkende bundan bahsediyordu sanırım.
    #1049356 (numb, 24.12.2006 17:09)
  3. bir daha göremeyeceğiniz durumlar için geçerlidir...***
    #1051703 (Bushi, 24.12.2006 23:33)
  4. o son bakissa gitmek hic mumkun degil. *
    #1051902 (dmjoes, 25.12.2006 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

bakisini icimde sakliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bakisini icimde sakliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakisini icimde sakliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» filmlerde kotuler de kazansin » ercan dulgeroglu » egitim » hardware compatibility list » kirpi cay suzgeci » vakit in basarisi bagimsiz yayin anlayisindan » ramazan davulcusu » araplarin pendikspor u satin almasi » beslan katliami » 4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games