bakis 

kapat
  1. bakma işi, biçim, şekil, özellik.
    #275728 (asiti kaçmış kola, 24.05.2006 21:14)
  2. (bkz: bakış açısı)
    #275734 (redwinemania, 24.05.2006 21:16)
  3. "bir tatlı gülüştür bazen bir narin duruş, bazen de bir tatlı sözdür insanı alıp ta götüren. Ama hiçbiri etkilemez insanı bir bakış kadar.
    Acıyı, tatlıyı, hüznü, öfkeyi, hasreti, özlemi, aşkı,sevgiyi anlatır insana bakışlar. Ve bakıştır insanı vezir de rezil de yapan. Hepimizin vardır bir tanıdığı bir tatlı bakışa kanmış olan. Ve bakıştır beynin aynadaki görüntüsü" gibi bir tanımıda bulunan insan ırkının, özellikle kadınların en büyük silahıdır.
    (bkz: bir tatlı bakış almaya geldim)
    #611709 (BlindGuardian, 06.09.2006 12:59 ~ 25.01.2007 10:54)
  4. Bir bakışın manası,
    Hiçbir lisanda yoktur,
    Bir bakış, bazen şifa,
    Bazen zehirli oktur,
    Bir bakış, bir aşığa,
    Neler neler anlatır,
    Bir bakış bir aşığı,
    Senelerce ağlatır...
    *
    #2721138 (mykalkan, 20.12.2007 18:22)
  5. binlerce mana içerebilen bakma işidir.

(bkz: sevgili)
    #3845733 (buyuyuncekelebekolucam, 20.08.2008 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

bakis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bakis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raziel » kirkayak teknigi » seri eksi oy veren ibne » ahmed samlu » erkegin orospusu » ukteyi dolduranin notu » ramazan davulcusunun bateri caliyor olmasi » bir kizin sarkiya baslamasiyla olusan vokal ortami » gulusu ince kivrak sen selam ozurlu erkek » kasli bayan modeli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games