bakirkoy de kiralik ev 

kapat
  1. karga kişisinin aradığı lakin bulamadığı evdir. bu yüzden ortalık yere yazaraktan ben bulamadım belki dostlar bulur ümidini taşımaktadır. şimdi efenim kiralık evin ilk aranılan özellği kiralık olması, ev olması, daha sonracıma kirasının max. 500 ytl olması bununla beraber kaynanalarımın götü gibi olmamasıdır. görenlerin yahut yerini bilenlerin özel mesaj, duman işareti, şifreli ıslık yöntemleri ile bana ulaşması rica olunur. fakir ama gururlu bir genç olmadığımdan emlakçıdan da olur.
    #296339 (karga, 31.05.2006 10:52)
  2. (bkz: 500 ytl)
    (bkz: bakırkoy)
    (bkz: piyasa)
    (bkz: anadoludan geldik)
    #296409 (ümit, 31.05.2006 11:22 ~ 11:28)
  3. halen aradığım evdir.
    ekleme: bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin eksi oy vermenize gerek yok. hatta oy verilmesine gerek yok...
    #341579 (karga, 13.06.2006 11:31 ~ 12:17)
  4. ulan mukadderata bakınız ki, oturduğum ev satılırken karşıma çıkmış derdime çaredir.
    500 de olur tabi ama, 700-750 ye kadar yolu var...
    #1766803 (karga, 14.06.2007 07:38)

© 2008 - uludağ sözlük

bakirkoy de kiralik ev başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bakirkoy de kiralik ev ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakirkoy de kiralik ev nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cheapdeath » metallica ile serdar ortac i karsilastirmak » bir iltifat olarak orospu cocugu » scars on broadway » welcome to asia » bazi yazarlardaki kasinti dolu tek cumle takintisi » opeth » askerlik yoklamasi » bekle bizi istanbul zirvesi » gokdelenlerden tukurdum dunyaya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games