bakire olmayan bayanla evlenmek 

/ 10
kapat
  1. yurdum erkeği bakire olmayan bayan'a rast gelmez zaten evlendiğinde efendim.. diktirilir, yapay kanama sağlanır şöyle olur böyle olur! ruh duyulmadan halledilir zaten. bin bir türlü yolu türedi bunun.

ha şimdi içini korku dolu "ya hakikaten ya" diye yiyen sözlük yazarlarının da bir kez daha aklına şaşar, selametler dilerim..

dibini koklayın bence, belki anlarsınız..
    #1453471 (dawsonleery, 25.03.2007 22:15)
  2. kadının insan oldugunu unutup ve ona bir mal gibi davranmak sonucu ona gofret * dondurma * top * zihniyetiyle hareket edersem hakkı oldugunu dusunecegim başlık
    * * *
    #1453476 (birbarfilozofu, 25.03.2007 22:15)
  3. çeşitli yollarla halledilebilir densede insan sıfır ile kullanılmışı farkeder yani herşey kan ile bitmez, kamyon tekeriyle oyuncak araba tekeri farklıdır..
    #1453510 (wuper, 25.03.2007 22:23)
  4. - kardeş çok dertliyim yahu.
    + hayırdır?
    - neriman ile evlenecektim, ama bakire imiş sanırım.
    + eeee?
    - ya hu ben bakire bayanla evlenemem, prensip olarak yani.
    + dert ettiğin şeye bak. sen getir abi, ben hallederim.
    #1453516 (scooby doo, 25.03.2007 22:24 ~ 22:26)
  5. (bkz: kadını sırf et olarak gören beyinler)
    #1453527 (Bohemian Rhapsody, 25.03.2007 22:26)
  6. tercih meselesidir elbette ki; kimi sığ zihniyetler gofretin tersten açılmışını tercih edebilir.

(bkz: anal ve oral yapip bakire olan kiz)
    (bkz: oglum herkesi becersin ama kizim bakire olsun) * *
    #1453528 (jassmiana, 25.03.2007 22:26)
  7. Bir de sen koynumda yatıyorsun
    Güzelsin güzelliğin mutlak amenna
    Kızlığın masanın üstünde
    Kocana saklıyorsun

Oysa koca da ne benim kollarım var
    Soy bir portakal yedir bana dilim dilim
    Ben Uzunminareliyimdir doğma büyüme
    Ne yapıp yapıp denizi görmek isterim

(bkz: cemal süreya)
    #1453585 (butlan, 25.03.2007 22:40)
  8. (bkz: bakir olmayan bayla evlenmek)
    #1453617 (chuckle, 25.03.2007 22:46)
  9. toplumdan topluma değişen kurallardandır. mesela ukrayna'da bakire kızın asosyal ve tecrübesiz olduğu düşünülür ve onunla evlenilmez.
    desteklemediğim mantıktır. bir ilişkiye giriyorsanız zaten yaşadığınız her şeyi arkanızda bırakmışsınızdır, ötesi yoktur.
    bekareti arzulayan erkeklerin diğer erkeklerle kıyaslanma korkusu vardır. "ya hatunun eski sevgilisi benden daha iyi sevişiyosa!" mantığı. insanlar farklarını sevişerek değil de düşünerek ve paylaşarak koyabilse keşke...
    #1453628 (peride3, 25.03.2007 22:49)
  10. bu gün bir arkadasımın dedigine göre , böyle bir durumda erkek ne kabul ederse edsin eninde sonunda karısını bir sekilde ezermiş.. olmaması gereken bir durum.. kac erkek bakire ki kadından bunu beklesin..
    #1453762 (Gorthaur, 25.03.2007 23:21)
  11. tertemiz kızları kandırıp ağına düşürdükten sonra bakireliğini bozmakla övünen erkeğin başına gelmesini istediğim durumdur.
    #1453766 (Faithfull Casanova, 25.03.2007 23:22)
  12. acaba onunla nasıldı? acaba nasıl biriydi? acaba nasıl oldu? kaç kere oldu? nasıl bir zevkti? acaba çok kişiyle mi oldu? acaba bu kız bi kaşar mı? neden ayrıldı? beni seviyor mu? onu benimleyken hiç düşünüyor mu? bu kız neden gözlerini kapıyor, acaba onu mu düşünüyor? belki de bu zar bu kızda yoktur? yalancı ilk bendim hani?
    gibi binbir türlü soru aklıma hiç gelmedi efendim... bazılarının bazen gelmiştir.
    eğer yanındaki insanı tanıyorsan, ona aşıksan, onun fikir yapısı, seni ona dair yeterince aydınlatıyorsa. sana aşık olduğunu görüyorsan. senin için doğru insansa ve senin bunları hissettiğin insan seninle bedenini paylaşıyorsa... birlikte oluyorsanız. yalnızca o an, ve bundan sonrası önemlidir. koskoca göbeğiniz, iğrenç vücudunuz, ve her seferinde binbir zorlukla becerdiğiniz biriyleyseniz, kendi güvensizliğinizi, o eski adamda aramanız çok doğaldır. ve o minik ince zarda.
    #1453770 (biravekahve, 25.03.2007 23:24 ~ 02.06.2008 12:53)
  13. yurdum erkeklerinin evlenme potasına girmeden ki bu dönem üniversite yıllarında sıklıkla görülür , bol keseden salladığı , modern görünmek için atıp tuttuğu bir paradigmadır lakin genelleme yapmak elbette bize yakışmaz deyip aşağıya bi bakın efendim :

kahramanımız okul yıllarında rakırrrrlık mertebesinin en katmerli üyelerindendir *

x : yawruzz naber nasıl gidiyo ?
    pt: iyidir sen nabıyon hafız ?
    x : iyi iyi .. yaa sana bi soru sorucam bana net olucan tamam mı ?
    pt: dene bakalım ...
    x : bakire olmayan bi kızla evlenir misin ?
    pt: olmmm sen değil miydin bekaret beyinde başlar pankreasda biter diyen ? hani iç güzelliği felan diyodun ya ne oldu olm sana ? ayşegül'e noldu lan??
    x : cevrim disi
    #1453844 (peter tırpan, 25.03.2007 23:44)
  14. hayatında bir hata yapmış, bundan da pişman olmuş ise neden evlenilmesin denilen durum. unutulmamalıdır ki hayat insanlar için var.
    #1453863 (imper, 25.03.2007 23:48 ~ 09.05.2007 17:09)
  15. zar, bayanların çocukluk döneminde rahmi hastalıklardan koruması için ordadır. girene çıkana gişe memurluğu yapması için değil. gayet normal bir durumdur.
    #1453920 (Move!RaT, 25.03.2007 23:58)
  16. (bkz: hay allah belanı versin rıza taktın zarıma)
    #1453940 (yazmam yok benim, 26.03.2007 00:04)
  17. her bakire olmayanı namussuz diye damgalayan atgözlüklü görüşün saplantılı olarak kötülediği olaydır. Evlenen adam bunu içine sindirecek kadar seviyorsa ''kime ne?''dir, ''elalemin derdi milleti niye gerdi?''dir. Gerçi bizim ülkemizde bu oldum olası böyledir, evlenene kadar kadın bakire kalmamışsa fahise olur ama erkek bekar kalmamışsa jigolo olmaz, o delikanlıdır, yapabilirdir,aferindir,usülü öğrenmiştir. değil mi? **
    #1453971 (faithful lover, 26.03.2007 00:13 ~ 00:19)
  18. (bkz: hiç masturbasyon yapmamış erkekle evlenmek)
    #1454000 (mr pink, 26.03.2007 00:22)
  19. tipik bir kime ne? durumudur. insanlar tercihleriyle yasarlar. ömürlerini gecirecekleri insanı kendileri secerler , ayrıca toplumda her haltı yiyip kızdan bunu bekleyen tipleri gördükce , bune perhiz bune lahana tursusu durumunu yaratmaktadır. her haltı yiyip sadece zara zarar vermemiş kızlardan daha onurlu bir davranıstır karsısındaki insana durumu acıklamak. sevmek güvenmek insan oldugumuz icin hepimiz icin gecerli bir durumdur , bu senin yada benim kız kardesimde olabilir birde böyle düsünmek lazım , sevip bir insana güvenip bunu yasayana saygı duymak lazım , insanlar gecmişleri sorgulamak orada takılı kalmak icin bir araya gelmezler beraber bir gelecek kurmak icin yola baslarlar . bu baslıgın acılması bile kişilerin verdikleri kararlar yüzünden taslanacagı günlerin yaklastıgını belli etmektedir malesef.*
    #1454005 (şenlik, 26.03.2007 00:24 ~ 00:32)
  20. çocuğumun annesine

-anne babamdan önce kaç kişiyle yattın. zarını kim patlatmıştı hatırlıyor musun?

gibi sorular sormaması için olmaması gereken bir durumdur diye düşünüyorum.
    bu durumdan alınmayanlarda annelerine ve kızkardeşlerine bu soruları rahatça sorabilirler. eee ne de olsa onlar yobaz değiller modern insanlar günümüzde namus kavramı mı olurmuş canım...
    #1454009 (sidewinder, 26.03.2007 00:25 ~ 26.06.2008 17:09)
  21. çok göreceli bir konudur ve hakkında atıp tutulma potansiyeli yüksek bir konudur. eğer bir insan bunu kaldırabiliyorsa gayet doğal bir durumdur. yok kaldıramam diyorsa erkek; o zaman aynı kurallar onun için de geçerli tabi.
    #1454025 (tosun burada da hizmetinizde, 26.03.2007 00:29)
  22. evleneceğin kızın bir başkasıyla aynı duyguları daha önce yaşamasından kaynaklanan ksıkançlıktır. yoksa zar mar hikayedir. genelde bütün erkeklerde vardı. yalnız bu açıdan bakıldığında kızında aynı şeyi erkekten beklemesi çok doğaldır. sonuçta kastırmamakta fayda vardır. eğer karşınızdaki insana %100 güvenemiyorsanız evlenmemelisiniz. hayat boyu doğru insanı aramalısınız.
    #1454046 (denizen, 26.03.2007 00:33)
  23. sözlük tarafından ilgi görmüş konudur.
    #1454059 (jagatai, 26.03.2007 00:38)
  24. bazen çok seviyorsanız katlanmanız gereken olgu. Bazen de daha fazla kötüye gitmemesi için kendinizden fedakarlık yapabileceğiniz durum... *
    #1454143 (aquarius, 26.03.2007 01:02)
  25. (bkz: bmw x5 sahibi calismayan kadin)
    (bkz: bmw x5 sahibi olmayan ama calisan kadin)

*
    #1454561 (thefirstfbli, 26.03.2007 03:19)
/ 10
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bakire olmayan bayanla evlenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakire olmayan bayanla evlenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakire olmayan bayanla evlenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bakire olmayan bayanla evlenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» beratulanberat » osmanli doneminden sozluk basliklari » amerika ay a gercekten cikti mi sorunsali » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » norbert gstrein » abad etmek » cairo kasabasi » malcolmriver » meydanbenim » escinsel evladini reddeden aile » sobiyet guzeli » dayatilmis reklam » ozur dilerim gec kaldim » yazar nicklerinin bir alt versiyonlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yast » 276x176 » babanin haber tutkusu yuzunden tv izleyememek » korkuttum mu » nasa » general motors » open your mind » bodie » bekarete onem veren insanlar dernegi » uludag universitesi tiyatro toplulugu