bakiniz sozluk com 

kapat
  1. uludag sozlugun, bir kanser hücresi gibi bu hızla entryleri sadece bakinizdan olusmaya devam ettiği surece sonunda alması gerekecek olan isim.
    #1420989 (penta-don, 17.03.2007 03:12)
  2. sözlüğün hal edilmesi gereken bir sorununun vuku bulduğu başlık. böyle bir başlıka açmak isterken karşıma gelen başlıktır. neyse mevzuya geçelim.

sözlük formatında adım adım değişiklikler yapılarak bir düzenlemeye gidilyor. bunu gelişmeler butonunda hep beraber görüyoruz. ama en büyük sorunlardan biri olan bakiniz * (bkz: bakınız) konusuna bir çare bulunmalı önce. gammazla butonuna bunla ilgili bir madde konabilir. yada başka bir kaç adımla bu sorun çözülürse sözlük açısından çok fatydalı bir iş olacaktır.
    #3780523 (butafor, 06.08.2008 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

bakiniz sozluk com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakiniz sozluk com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakiniz sozluk com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece gunduz karismaz » insan » ucak gemisi yapmak » uludag sozlukteki morlar » julius aghahowa » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » suleyman demirel » defansif orta saha » afrikaner » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » imper » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » pkk kamplari bizim icin bbg evi » turk silahli kuvvetleri » adamotu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » icen mi gunahkar iciren mi » google maps for mobile » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » yaran yanlis okumalar » bilgin gokberk » majdanek » prisoner » dsi » eric prydz » senden elektrik alamiyorum » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » hat trick yapan savunma oyuncusu » dance party » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » yardirmak