bakiniz da verdim bakin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir bakiniz verdim ve butun hayatim degisti
  2. bakin bakin muhalefet yapacagim
  3. bakin bakin ne anlaticam
  4. bakin bakin ne anlatacam
  5. bakin bakin ne sicacagim
  6. bakin bakin kompela
  7. bakin bakin ne diyecegim
  8. bakin bakin ne anlatacagim
  9. bakin ben ne buldum
  10. bakin ben bir manyagim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vaclav sverkos » alkol ve sigara » donemecte » kufur » mira » chevelle » georgi jukov » karsiya cifte camlar » icerik yonetim sistemi » can tanca » can you hear me » denizde sevgiliyle gures tutmak » serdar kulbilge » teoman esliginde kum tasiyan amele » keramine h » ahmet turk » erotomanyak » 40 yasinda olup screenshot bilmeyen yazarlar » paci » moderasyon » sevgiliyi toparlamak » gotik » sehirlerarasi otobus yolculugunda aglamak » timas yayinlari » kizilyara » atsiz » giuseppe cesare abba » nail file » matias emilio delgado a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa