bakinca gulumseten nickler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayata dair gulumseten detaylar
  2. sondan bakinca
  3. isiga bakinca hapsirmak
  4. gunese bakinca hapsirmak
  5. uktelere bakinca duygulanan yazar
  6. oradan bakinca oyle mi gorunuyor
  7. icine bakinca gozlerim eriyor
  8. salter atti kiz barmene bakinca
  9. ay dan bakinca dunya da gorulebilen seyler
  10. sol frame e bakinca hayata kusmek

© 2008 - uludağ sözlük

bakinca gulumseten nickler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bakinca gulumseten nickler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakinca gulumseten nickler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben almisim yasamayi senin icine goze be ya » all nightmare long » sosyoloji » erkeklerin cani sikilinca hincini disiden almasi » black album » webcam e kicini gosteren turbanli kiz » seni sectim pikachu » atlas » bastirilamayan ramazan davulcusu » medyum memis in keto yu dovmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games