bakin soyle gordunuzmu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bakin bakin muhalefet yapacagim
  2. bakin bakin ne diyecegim
  3. bakin bakin ne anlatacagim
  4. bakin bakin ne sicacagim
  5. bakin bakin ne anlaticam
  6. bakin bakin ne anlatacam
  7. bakin bakin kompela
  8. bakin ben bir manyagim
  9. bakin ben ne buldum
  10. bana bakin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bakin soyle gordunuzmu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakin soyle gordunuzmu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakin soyle gordunuzmu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bakin soyle gordunuzmu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » karga » yaran diyaloglar » uludag sozluk » no promise » mustafa kemal ataturk » entry ve nick uyumu » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alwayssleepy » helal olsun dedirten entryler » sozluk yazarlarinin itiraflari » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » melankolik » arjen robben » ask » july4th » recep tayyip erdogan » uludag sozluk ten soguma nedenleri » lost » seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » fifa manager 2009 » bir kus konsa badi parmagima » kopek saldirirsa yapilacaklar » iddaa da hem tek hem son mactan yatmak » the long blondes » grup vitamin » motorhead » ahmet hakan coskun » takip ettigin kisinin kaybolmus olmasi » nefret edilesi hitap sekilleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kucuk kara balik » oya germen » goksu » baba ogul diyaloglari » bakire bir kizin mozolesine celenk birakmak » ibrahim ege » entry ve nick uyumu » ismail kucukkaya » stevie wonder » sol frame in bulvar gazetesine donmesi