bakin bakin ne diyecegim 

kapat
  1. tehlikeli bir cümledir.zira herkes bakana kadar akla gelen unutulursa, karizma dağılır yerle bir olur. ölmek istenir. o derecedir.
    #305022 (karga, 02.06.2006 19:24)
  2. (bkz: bakın bakın ne anlatacam)
    #305024 (can, 02.06.2006 19:25)
  3. benim aklıma bir şey geldi durun size de anlatayım durumunda da kullanılır.
    #305173 (pajalustı, 02.06.2006 20:05)
  4. (bkz: herkes beni dinlesin)
    #305175 (arjen robben, 02.06.2006 20:06)
  5. sahanın taklıtlerınden bırıdır.
    (bkz: dıkkat sahan cıkabılır!)
    #1565795 (srny, 24.04.2007 21:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bakin bakin ne diyecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakin bakin ne diyecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakin bakin ne diyecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bakin bakin ne diyecegim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un dogum tarihi » adres bar » Youngstown, OH » youngstown oh » jooce com » unutulmaz sarkilar » terminator the sarah connor chronicles » cakalli menemeni » saw 7 » entel kuntel » hikaye lan bunlar » sesli harfler » dondurmacilardaki benmari usulu cikolata sosu » ahmet selcuk ilkan » ataturk un gittigi okullar » 2388014 » hamza yerlikaya » yandan beyaz cizgili yesil sahte adidas esofman » yandan beyaz cizgili yesil sahte adidas esofman » gun yuzu gormemis kufurlu sozler » yazili olmayan kurallar » solun sol olmaktan cikip carsafa burunmesi » kartalkaya » nottingham forest » sehit binbasi nin oglu onurcan » settar tanriogen » degirmen basinda vurdular beni » yuzme bilmeyen insanin huzun dolu hayati » yikilsin camiler acilsin akm ler » azerbaycan siiri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » para isteyen dilenciden kurtulma yollari » tahayyul » kisa zamanda ortamin en iyisi olmak » baslik entry ve nick uyumu » hummer a lpg taktirmak » neden sozlukte yaziyorum sorusu » moderasyona acik mektup » dark darkest darko » anima » mustemleke