baki mercimek in firinspor a transferi 

kapat
  1. fırıncılar odası'nın kurması olası bir amatör lig takımına, baki mercimek'in transfer olması olayıdır.

haberin ardından, gazetelerde şu başlıklar görülebilir;

"baki ait olduğu yere geldi."
    - fanatik -

"baki ustaların elinde."
    - radikal -

"baki'nin baki kalacağı bir yuvası var artık."
    - hürriyet -

beşiktaş baki mercimek'i fırına verdi.
    - fotomaç -

"baki fırın önünde sıcaktan bunalınca atletini çıkardı."
    - tan -
    #1775849 (salca, 16.06.2007 12:05)
  2. şimdilik asılsız bir haber.

çıkan haberler sonrası yönetim baki' nin sözleşmesini uzatma teklifi götürmüş fakat baki; "sözleşmem bittiğinde ait olduğum yere gitmek istiyorum" diyerek sözleşmeyi red etmiş.

beşiktaş' tan bir yıldız daha kayıyor. - of ulan of -
    #1775882 (oumar, 16.06.2007 12:14)
  3. baki'nin beşiktaş'ta istediğini bulamaması ve yanlış mevkiide oynatılması * nedeniyle beşiktaş'tan ayrılıp yuvasına döneceğini anlatan haber.
    #1775929 (fadetoblack, 16.06.2007 12:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baki mercimek in firinspor a transferi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baki mercimek in firinspor a transferi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baki mercimek in firinspor a transferi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baki mercimek in firinspor a transferi. Copyrights of the articles are belong to their authors.