baki komsuoglu 

kapat
  1. kocaeli universitesinde sekiz sene rektörlük yapmıştır. görevi geçtiğimiz hafta eşi sezer komsuogluna devretmiştir.
    (arude50, 08.12.2006 01:42)
  2. umuttepe kampusu'nde bulunan kültür ve kongre merkezine durduk yere adı verilmiştir. ee benim de karım rektör olsa adımı her yere yazdırırım.
    (mdk47, 20.10.2007 17:16)
  3. karısıyla birlikte koü' yü hanedanlığa çeviren insandır.
    (isi degistirgeci, 20.10.2007 17:22)
  4. (bkz: baki koşar) *
    (sosyalpenguen, 20.10.2007 17:28)
  5. dün gece itibariyle hayatını kaybetmiştir. *
    (mdk47, 23.01.2008 12:57)
  6. öldüğü haberini alınca zerre üzülmediğim insan. koü' nün yerinde saymasına ve hatta gerilemesine neden olan sözde demokrat akademisyen. taht devreder gibi rektörlüğü karısına devretti resmen.
    (isi degistirgeci, 04.02.2008 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

baki komsuoglu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kampusweb » hz muhammed in turk dusmanligi » koma provalari » lunar nights » cile » efes pilsen samsun bayisi » merhaba ankara zirvesi » kiz kalesi » abaris » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » teoman esliginde kum tasiyan amele » sevilen kisinin baska biriyle cikmasi » uscs » pinhani » hiyardan bardak yapmak » uzum sekeri » clostridium botulinum » enderun sevgiler » kurege asilmak » uzerinden gecmeyen bir ben kaldim » giuseppe cesare abba » dogus » schiller » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » 5727 sayili kanun » sakirt kart » pusi » ozlenen menzil » uludag sozluk un cinsiyeti » yayla lezzet testi » sozlukteki insanlar » birgarip » unutulmayan dizi replikleri » invert seker » keren ann » dandin sevimli dev » karadeniz teknik universitesi » kapson » moda ikonu » claudio abbado » koyun baba koprusu » nation » selahattin demirtas » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » yarmayan basliklar » okan murat ozturk » tenhada sevisme isteginin tavan yapmasi » elleri goremiyorum » magdalena abakonowicz » fincani tastan oydum kizil ejderi icine koydum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa