bakariz diyen babaya cemkiren anne ve kizlari 

kapat

1. ağzına ağzına vurulası anne ve kızlarıdır.

hepinizin doğru tahmin ettiği son günlerin acunlu digitürk reklamından bahsediyoruz. hani şu her halinden ay başını zor getiren memur profili çizen bir baba, itici mimikleriyle seda sayanımsı doymaz bir anne ve tikky olma yolunda hızla ilerleyen iki kızın varolduğu reklam.

lan eskiden memur çocuğu diye bi kavram vardı di mi. bütün zorluklara rağmen hayata küsmeyen yetmesini yetirmesini bilen falan filan. burdaki ne... adam orda; ''aybaşını nasıl getirecez buzdolabının taksiti de geldi, bi kuruş para da yok cepte'' kaygısı içerisinde yanıp kavrulurken karısının -bakmasına izin vermeyin acun bey- çemkirişine artık ne denir bilemiyorum canlar. hedefteki alınması istenen şey ne. digitürk. hani şu eskiden ömer'i deli eden meret. kızın elini tutup korku filmi izlemenin tadını kaybettiren mendebur.

acun da geçmiş ortaya metin bey'e direktif geçiyor. ''hadi metin koçum yap bişeyler''. ulan hırbo! adamın cebi kurumuş . yok olm yok. utana sıkıla boynunu eğmiş bakariz acun bey diyor adam. lan adamın sesini bi dinle. elde yok avuçta yok. hayır çok umrundaysa metin bey ve ailesinin dijitürk saadeti, hamdi bey'i çağır son teklifini yapsın. varım diyor haykırışı içinde sonlandırın reklam filmini.

birde metin bey'i sever misin döver misin durumu var. bre akıllım kalk bi isyan et. babalık tavrını ortaya koy. karının bakmasina izin vermeyin acun bey çıkışından sonra ''ulan karı sen dijitürklerde seviyesiz seda sayanımsı programlarını izleyeceksin diye bi yükün altına daha mı elimi sokacam. git çay koy'' karşılığını yapıştırsan fena mı olur. sonra da acuna '' kim soktu lan seni eve dijitürkünü de al git, bak yokum diyorum hahaha. şimdi defol'' repliğiyle kapıyı göstersen...

peki sen ne yaptın metin abi?

-- aliriz--

bütün erkeklik onurunu hiçe sayarak 1 anne 2 kız artı bir yokum diyora boyun eğdin. bir yükün altına daha girdin. artık elini cebine attığında daha kuru bir tabloyla karşılacaksın...

cık cık cık...
    #3689335 (naif, 19.07.2008 22:57 ~ 23:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bakariz diyen babaya cemkiren anne ve kizlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bakariz diyen babaya cemkiren anne ve kizlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakariz diyen babaya cemkiren anne ve kizlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bakariz diyen babaya cemkiren anne ve kizlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » unut beni » tanik etkisi » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » iliskilerde sona yaklasirken yasananlar » sevisirken i am legend diye bagirmak » masallardaki gizli mesajlar » madame tussauds » tugra » elma hesabi actirmak » the ladykillers » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iyi huylu fonksiyon » jan » insan ve davranisi » lutfen beni birakma » alderaan » ruhunu calistigi yere satmis eleman » yaparken bana mi sordun lan » cenotaph » butcher » double cross